EKPSS sınavına çalışırken nelere dikkat etmeliyim?

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
974
2 kez girmiştim sınava ama atanamamıştım,bu yüzden bir daha gireceğim EKPSS'ye hatta şu an EKPSS kursuna gitmeye başladım fakat şöyle bir sıkıntı var geçen sene çalışırken hem telefonla uğraşmıştım hem de çalışmıştım ama puanım düşük gelmişti bir de PlayStation 5'im oldu Eylül ayında, bitirmem gereken oyunlar da var peki bu dönemde PlayStation'dan feragat etmeli miyim?

2 kez girmiştim sınava ama atanamamıştım,bu yüzden bir daha gireceğim EKPSS'ye hatta şu an EKPSS kursuna gitmeye başladım fakat şöyle bir sıkıntı var geçen sene çalışırken hem telefonla uğraşmıştım hem de çalışmıştım ama puanım düşük gelmişti bir de PlayStation 5'im oldu Eylül ayında, bitirmem gereken oyunlar da var peki bu dönemde PlayStation'dan feragat etmeli miyim?
Sana başarılar güzel arkadasim devlet bana gecen yıl %40 , bu yıl %20 verdi
Bipolar bir anda iyileşip depresif atağa döndü doktorun açıklaması bu yönde ben cok istiyordum kazanmayı hatta 5k verdim kursa kayıt oldum ama nasip değilmiş

Hocam kusura bakmayın, o kadar da fazla oynamıyorum PlayStation'ı, ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için girebilirim 1 2 saat şimdiden kararım değişti garip bir şekilde

Tamamen sana bağlı o olay. Kaldırmadan yapabilirim diyorsan sıkıntı yok. Ama ders çalışmana engelse kesinlikle kaldırmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,914
Üyeler
187,419
Son üye
LLAWYET
Geri