LG ULTRAGEAR 27GR75Q-B VATAN BİLGİSAYAR/TEŞHİR ÜRÜN (2YIL GARANTİLİ) 5.996 TL🔥🔥🔥

burakdiA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Arkadaşlar ürün teşhir ama müşteri hizmetleri ve mağazaları arayarak garantisi hakkında bilgi aldım. Teşhir olsa bile 2 yıl garantili olarak gelecekmiş. Fakat almak isteyenler mağazalardan alabilir. Online üzerinden alınmadığı için iyi karar verip mağazaya giderek almalısınız ve keyfi iade hakkınızın olmadığını bilin. Bu fiyata çok iyi monitör. 2k 165hz İps. Aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum bir monitör. En yakın mağaza sizin için hangisiyse hemen arayarak ayırtma durumu varsa ayırtın. Mağaza yakın değilse bile büyük ihtimal elinde stoğu olan mağazadan sizin için transferini yaparlar diye tahmin ediyorum.

Ekler

• Screenshot_20251023-164501.webp
    Screenshot_20251023-164501.webp
    82.8 KB · Hit: 73
Son düzenleme:
İade hakkı var diye biliyorum ama inceleyip alınabiliyor

Teşhir üründen kasıtları nedir acaba. Net bilgi verildi mi ?

alacaktim da yorumlari baya kotu giris seviyesi modelmis alinmaz diyorlar

Teşhir üründen kasıtları nedir acaba. Net bilgi verildi mi ?
Mağazada genelde çalışır vaziyette sergilenen ürün. Mağazadan mağazaya değişir. Belki başka mağazadaki bu üründe problem vardır ama dediğim gibi sonuçta 2 yıl garantili geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alacaktim da yorumlari baya kotu giris seviyesi modelmis alinmaz diyorlar
Parlaklık 300 nit. Şahsen kullanıyorum ve parlaklık bana göre yeterli. Tek eksiği dahili hoparlörünün olmaması benim için. Mağaza yakınsa gidip incelemekte fayda var.

Mağazada genelde çalışır vaziyette sergilenen ürün. Mağazadan mağazaya değişir. Belki başka mağazadaki bu üründe problem vardır ama dediğim gibi sonuçta 2 yıl garantili geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık 300 nit. Şahsen kullanıyorum ve parlaklık bana göre yeterli. Tek eksiği dahili hoparlörünün olmaması benim için. Mağaza yakınsa gidip incelemekte fayda var.
İncelememe gerek dahi olmayan, direk uzak durmanız gereken modeller listesi:
- LG 27GR75Q-B:
- MSI MAG 275QF
Bu ikisi geniş gamut bile desteklemeyen monitörler. %100 sRGB laptop paneli ile neredeyse aynı görüntü kalitesine sahipler. Sadece biraz daha hızlılar onlardan.

bi hocam boyle yazmis

İncelememe gerek dahi olmayan, direk uzak durmanız gereken modeller listesi:
- LG 27GR75Q-B:
- MSI MAG 275QF
Bu ikisi geniş gamut bile desteklemeyen monitörler. %100 sRGB laptop paneli ile neredeyse aynı görüntü kalitesine sahipler. Sadece biraz daha hızlılar onlardan.

bi hocam boyle yazmis
Ben mağazada inceleyerek almıştım. Görüntü kalitesi gayet iyi. Fabrikasyon 8 bit geliyor ama 10 bit desteği var. Kişisel tercihler bir şey diyemem. Ben memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,409
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri