🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Ucuza monitor kolu bulunca gittim mikrofonda aldım. Monitör kolu beklediğimden daha kaliteli ama boyu kısa. adaptörü 3 boyutlu yazıcıdan bastım. 3boyutlu yazıcıya erişimi olan basabilir.
Adaptör Modeli: https://www.thingiverse.com/thing:2798672

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.00.04_8a4fdfab.webp
    WhatsApp Image 2025-10-25 at 11.00.04_8a4fdfab.webp
    152 KB · Hit: 146
mikrofondqn memnunmusun kalitesi nasıl bende almayı düşünüyorum amazonda 1800 TL
Daha dün akşam geldi taktım. Kullanamadım henüz. Genel kalitesi guzel duruyor. Kablosu çok kısa, monitore taktım ben. 1 metre falan herhalde, kasaya yetişmesi imkansiz. Ben küçük ve sade oldugu icin aldim. Yapikredi kart varsa 150 lirada puan veriyor.

fifine A2 icin uyumlu degil dönüştürücüsüde cıkmıyor dönüştürücüsü çıkıyor dendiği için almıştım çıkanlardaki parçanın fotoğrafını alabilirmiyim

Bir tane de ben mi alsam. Ucuna lamba takar masa lambası yaparız :D

Daha dün akşam geldi taktım. Kullanamadım henüz. Genel kalitesi guzel duruyor. Kablosu çok kısa, monitore taktım ben. 1 metre falan herhalde, kasaya yetişmesi imkansiz. Ben küçük ve sade oldugu icin aldim. Yapikredi kart varsa 150 lirada puan veriyor.
Yapı Kredi world Amazon 250 artı 150 veriyor toplamda 400 degerlendirin

Beğenmenize sevindim dostlar. Umarım uzun vadede sorunsuz kullanırız.

Edit: Bugün mikrofon kolunu ben de teslim aldım. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi. 350-400 liralara satılan yaylı mikrofon kollarını kullanmadım ama muhtemelen onlardan çok çok daha iyidir. Satıcı 3/8 dişi 5/8 erkek adaptörünü satış sayfasında gönderiyoruz demiş ama göndermemiş. @Lloydˢᵗᵉʳ 'un yapabileceği bir şey yok. Belki o şanslı olandır ona gelmiştir. Bir tane adaptör alıp Blue Yeti gibi ağır bir mikrofonla deneyeceğim. Bakalım nasıl sonuç verecek.
Bende de adaptör çıkmadı bu arada, mikrofonumun yanında gelen dönüştürücüyü kullandım. Konuyu açmadan önce ürünün kalitesini teyit edebilmek için kolun elime ulaşmasını bekledim bizzat. Dolayısıyla ürünün görsellerinde yazsa da yanında dönüştürücü gelmediğini varsayarak bilgisini geçip arkadaşlara aparat önerdim.
Bence bir daha oku. Fırsatı paylaşan kişiye laf sokmaya çalışmışlar. Böyle yaparak sadece fırsat paylaşan insanları küstürürler. Hiçbir şey araştırmadan her şeye hazıra konmaya çalışanlara her zaman ayar olmuşumdur. Çok var bunlardan.
Katılıyorum. Laf sokma olarak algılamadım ama cevapları okumadan konuya yazmanın mantıklı olmamasının yanında, teyit etmeden "uyumlu değil" demek konuyu yeni gören ve ürüne ihtiyacı olup almayı düşünen arkadaşların caymasına sebep olacağı için yanlış bir tutum.

arkadaşlar benim siparişe ne olmuş anlamadım uygulama bildirimi kapalı bir girip bakayım dedim böyle birşeyler olmuş takibe basınca 2 paket görünüyor biri baya ilerlemiş biri başlangıçta fotoğraf ekliyorum sizdedemi böyle yoksa değişik bir durummu bu
Gümrükte bir problem mi oldu emin değilim. Aktarılan diğer paket hazırlanıyor gibi duruyor, o yüzden 2. paketle beraber 5 ürün sınırını aşmıyorsa sorun yok bana kalırsa. Belli bir süre içinde dağıtıma çıkmazsa satıcıyla iletişime geçersin.

fifine A2 icin uyumlu degil dönüştürücüsüde cıkmıyor dönüştürücüsü çıkıyor dendiği için almıştım çıkanlardaki parçanın fotoğrafını alabilirmiyim
Al işte, bak yine.
Konu mesajına da bakmamışsın, diğer mesajlara da. Kutudan dönüştürücü çıkmadığını da söyledim önceki mesajlarımda. Önerdiklerimi de tekrar alıntılamıyorum, kendin bak.
"Uyumlu değil" infosu yanlış.

Bir tane de ben mi alsam. Ucuna lamba takar masa lambası yaparız :D
Ufak bir işlemle yapılır bence :) İş görür yani.

Link tekrar atar mısınız?
Ürün kodunu aratarak bulabilirsin: sl2407240262331231

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ürün geldi ama takamadım dönüştürücü felan çıkmadı içinden mikrofon (hyperx quadcast 2s)
Nasıl bağlayanilirim

Arkadaşlar merhaba ürün geldi ama takamadım dönüştürücü felan çıkmadı içinden mikrofon (hyperx quadcast 2s)
Nasıl bağlayanilirim

Montaj adaptörünü yanlış yere takmışsın. Mikrofonun yanında gelen aparatı boom arm'a değil mikrofona takman lazım. Boom arm'ın da kendi vida bağlantısını yerine geri takarsan direkt bağlayabilirsin mikrofonu.

mikrofonu hareket ettirdiğimde yukarı aşağı yaptığımda çok çabuk gevşiyor düşüyor tekrar sıkmam gerekiyor, sizde de öyle mi ?

mikrofondqn memnunmusun kalitesi nasıl bende almayı düşünüyorum amazonda 1800 TL
Kullandim dun aksam, gayet kaliteli. Karşılaştırabileceğim başka mikrofon kullanmadım ama bence bundan daha fazlasına gerek yok yayın vs. yapılmayacaksa. Razerın kendi uygulaması tam tırt, hiçbir yazılımsal özelliği yok. Sadec gain ayarlıyor. Ben steelseries sonar indirdim, onunda çok daha iyi. EQ, arkaplan gürültü engelleme, noise gate her şey var. Condenser olduğu için çok fazla arka plan gürültüsü alıyor ortam yalıtımlı değilse, steelseries sonar ile fena değil ama.

Geri