Yardım Digiturk alacağım ama ??

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar bu sezon için digiturk alıcam ama geçen sezon kutulu almıştım ve sadece sezonun ilk yarısı hizmet verdiler ikinci sezona fiyatı şişlik paket gösterdiler almadım sezonun sadece ilk yarısını izlemiştim
Yine almak istiyorum ama full sezon paketleri başka mı oluyor ?

Ekler

• IMG_6360.webp
    IMG_6360.webp
    78.1 KB · Hit: 53
Arkadaşlar bu sezon için digiturk alıcam ama geçen sezon kutulu almıştım ve sadece sezonun ilk yarısı hizmet verdiler ikinci sezona fiyatı şişlik paket gösterdiler almadım sezonun sadece ilk yarısını izlemiştim
Yine almak istiyorum ama full sezon paketleri başka mı oluyor ?
Nasıl sezonunun yarısı fiyat arttı hocam?

Nasıl sezonunun yarısı fiyat arttı hocam?
Hocam üyelik aldım kredi kartına 12 taksit ile, güzel güzel izliyordum hem tvden hem de PC’den sezonun yarısı bitti, ikinci yarı başladığında izleyememeye başladım yeniden para istediler, demek ki böyle dolandırıyorlarmış insanları dedim ve uğraşmadım.

Hocam üyelik aldım kredi kartına 12 taksit ile, güzel güzel izliyordum hem tvden hem de PC’den sezonun yarısı bitti, ikinci yarı başladığında izleyememeye başladım yeniden para istediler, demek ki böyle dolandırıyorlarmış insanları dedim ve uğraşmadım.
Nasıl yani hocam?
1 yıllık üyelik aldın taksitle. Ve Aralık'tan Ocak ayına geçince ek para mı istediler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağustos ayında mi aldın üyeliği yoksa geçen sene Ocak ayında mi?

Nasıl yani hocam?
1 yıllık üyelik aldın taksitle. Ve Aralık'tan Ocak ayına geçince ek para mı istediler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağustos ayında mi aldın üyeliği yoksa geçen sene Ocak ayında mi?
Hocam açıkçası hiç hatırlamıyorum ama bu zamanlarda olması lazım lig başlamadan almıştım

Fiyatlar sezona göre değişiyor, genelde kampanyalar da oluyor. Güncel paketleri buradan kontrol edebilirsin: digiturk.net.tr/paketler/digiturk-paketleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri