🔥İndirim Juo 60W Type-C & Type-C Şarj Kablosu 73 TL

Tabii ki böyle bir durum olsa bile markanın üreticiden nasıl bir şey istediği önemli. Ama kağıt üstünde böyle bir durumun olması bile iyi. Ayrıca Ugreen'in plastik kablosu yok mu? Bu nasıl karşılaştırma?
bak ebn bunu sheinden kuponla indirimle 80 tl ye aldım sence şu dediğin çakma ile bu aynı kalitede mi

Tabii ki böyle bir durum olsa bile markanın üreticiden nasıl bir şey istediği önemli. Ama kağıt üstünde böyle bir durumun olması bile iyi. Ayrıca Ugreen'in plastik kablosu yok mu? Bu nasıl karşılaştırma?
her plastik bir değil her alüminyum bile bir değil hocam senden bu yorumu beklemezdim

Aynı paraya metal ve 240w olanını alınabiliyor.Fiyatlar aynı okduğu için kıyasladım

bak ebn bunu sheinden kuponla indirimle 80 tl ye aldım sence şu dediğin çakma ile bu aynı kalitede mi
TEMU tarzında bir site ile Amazon Türkiye'yi karşılaştırmak saçmalık. 1 ay kargo bekliyorsun ve illa sepeti limite göre doldurman lazım. Ben 80 TL'lik bir şey almak istedim ama 1.000 TL (örnek) sepet limitini dolduracak şeyler almamı istiyor ee ne oldu?

TEMU tarzında bir site ile Amazon Türkiye'yi karşılaştırmak saçmalık. 1 ay kargo bekliyorsun ve illa sepeti limite göre doldurman lazım. Ben 80 TL'lik bir şey almak istedim ama 1.000 TL (örnek) sepet limitini dolduracak şeyler almamı istiyor ee ne oldu?
Sheinde böyle bir durum yok sadece kabloyu alıyorsun 80tl ye kargo parası ek vergi cart curt yok

Baktım ürünlere ancak hiç mi hiç ugreen ürünlerine benzemiyor. Evde kullandığım kablo, hub vs sonradan alınan her şey ugreen ve bu markanın ugreen üstüne isim basılmış olması iddiası doğru değil gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sepet limiti yok mu?
yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem