Pc hakkında ne düşünüyosunuz??

EnesK_

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
55000
Arkadaşlarhttps://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7OU
attığım pc hepsi buradada peşin fiyatına 10 taksite aldım. Sadece sıvı soğutması yoktu onuda ekledim kendim dışardan alıp. Ne düşünüyosunuz korkarak satın aldım . Bir sorun yaşar mıyım ? Donanım arşivinde benzer bi pc vardı ama tam güvenemedim?? Lütfen düşüncelerinizi yazın yoksa iptal edicem siparişi…

Son düzenleme:
Aynı sistem gamegaraj kendi sitesinde 49 bin tl. Chümera 7a olarak geçiyor sistemin adı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sistem gamegaraj kendi sitesinde 49 bin tl. Chümera 7a olarak geçiyor sistemin adı
Chimera 7A

Arkadaşlarhttps://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7OU
attığım pc hepsi buradada peşin fiyatına 10 taksite aldım. Sadece sıvı soğutması yoktu onuda ekledim kendim dışardan alıp. Ne düşünüyosunuz korkarak satın aldım . Bir sorun yaşar mıyım ? Donanım arşivinde benzer bi pc vardı ama tam güvenemedim?? Lütfen düşüncelerinizi yazın yoksa iptal edicem siparişi…
parçaların ne olduğu belli değil ve tuzlu alınmaz

Bu adamlar nedense her sistemine garip garip RAM’ler, anakartlar koyuyor. İşlemci ve ekran kartına kanıp diğer parçaları ihmal etmeyin derim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chimera 7A
Kendi sitesinde peşin fiyatına taksit yok hocam daha pahalıya geliyor.
parçaların ne olduğu belli değil

Bu adamlar nedense her sistemine garip garip RAM’ler, anakartlar koyuyor. İşlemci ve ekran kartına kanıp diğer parçaları ihmal etmeyin derim.
Açıkçası bende sizle aynı fikirdeydim hocam. Ama abdullah hocamın inceleme videosunu izledim aynı parçalar var sistemde. Parçaların isminin bilinmediğini ama sağlam olduğunu söylüyordu. Ona güvenerek aldım inşallah sorun olmaz bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri