İNTEL B580 EKRANDA KARINCALAMALAR OLUYOR SİZCE AİDE EDİLMELİ Mİ

Reaksiyon skoru
26
merhaba arkdaşlar yeni ekran kartı aldım. çok garip bi şekilde böyle yapıyor. oyun oynadım proglem yoktu şimdi böyle yapması garip.
aide edebilirim değişim yapablilirim. nasıl bi aksiyon alınmalı bu proglem geçici olabilir mi. yorumlarınız.?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-03 at 13.20.38.webp
    WhatsApp Image 2025-11-03 at 13.20.38.webp
    71.5 KB · Hit: 21
  • WhatsApp Image 2025-11-03 at 13.20.43.webp
    WhatsApp Image 2025-11-03 at 13.20.43.webp
    56.1 KB · Hit: 20
Bence en azından değişim yapılmalı, normal değil bu durum.

Aynı kartı kullanıyorum ve hız aşırtma da var. Böyle bir sorun yaşamıyorum ama bende donanım hızlandırma kapalı. DH açık olsa bile ben yerinde olsam bu kartı gönderirdim.

merhaba arkdaşlar yeni ekran kartı aldım. çok garip bi şekilde böyle yapıyor. oyun oynadım proglem yoktu şimdi böyle yapması garip.
aide edebilirim değişim yapablilirim. nasıl bi aksiyon alınmalı bu proglem geçici olabilir mi. yorumlarınız.?
Sadece tarayıcıda olduğu için sürücü sorunu var. Donanım hızlandırma sorunlu. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip en güncelini tekrar yükleyin.

galibe sadece tarıyaca sorun var oyunda olmuyor olursa iade ederim. durum güncelemesi yaparım.
başkalarını başına gelirse bilsinler diye.

bendede vardı aynı sıkıntı aynı kartta HDR kapat düzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri