M-GAME SOLO MİXER 1634₺

Hocam şimdi benim elektro gitarım var amfisine ses kartı bağlayıp sessiz çalmak istiyorum. Bilgisayardan çalıcam birnevi. Bu mixer o işe yarar mı ? Ayrıca neden bu mixeri onermiyorsunuz ?
Yanlis anlasildim heralde. Sadece kulak ici kulaklik kullanmak icin gereksiz ve meizu gibi daclar ses kalitesinde bunlardan daha verimli portatif olur demek istedim. Harici ses girisine ihtiyacin varsa zaten mikser yada ses girisli ses kartina ihtiyacin var.

Yanlis anlasildim heralde. Sadece kulak ici kulaklik kullanmak icin gereksiz ve meizu gibi daclar ses kalitesinde bunlardan daha verimli portatif olur demek istesim. Harici ses girisine ihtiyacin varsa zaten mikser yada ses girisli ses kartina ihtiyacin var.
Yok hocam estağfurullah ben yeni başladim bu işlere hiç bir bilgim yok. Ondan söyledim.

Yok hocam estağfurullah ben yeni başladim bu işlere hiç bir bilgim yok. Ondan söyledim.
Bu mikser ve ses kartlarinin pre amplari oluyor. Ses kalitesi bozulmasin diye yuzde 60-80 uzerine cikmasan guzel kayitlar alabilirsin. Bu cihazdaki donanim nasildir bilmiyorum ama m audio genelde yeterli giris icin. Alacak arkadaslar mikrofon baglayacaklarsa suna dikkat etsin. Kondenser icin 48v phantom power kullanilir. Eger dinamik mikrofon takacaksaniz 48v acmayin. Ayrica balansli mikrofon kablosu olmasi iyidir.

Son düzenleme:
Bu mikser ve ses kartlarinin pre amplari oluyor. Ses kalitesi bozulmasin diye yuzde 60-80 uzerine cikmasan guzel kayitlar alabilirsin. Bu cihazdaki donanim nasildir bilmiyorum ama m audio genelde yeterli giris icin. Alacak arkadaslar mikrofon baglayacaklarsa suna dikkat etsin. Kondenser icin 48v phantom power kullanilir. Eger dinamik mikrofon takacaksaniz 48v acmayin. Ayrica balansli mikrofon kablosu olmasi iyidir.
Usta oyunlarda ses kalitesini arttırmaya yarar mı daha iyi ses kasmak için yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri