Yardım 10K Bütçeyle İdeal 2K Monitör Tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar 10k bütçem var ama size danışma sebebim şu çok fazla seçenek ve marka var ve kusursuz çok iyi denilebilecek bir monitör yok gibi illa ki bi kötü yorum oluyor iyilerin yanında da sizden isteğim şu 2k olucak kesinlikle ıps olucak pıvot falan olması umrumda değil ve minimum 165hz olucak çok allak bullak oldu kafam ne yapıcağımı bilemiyorum renk gamı da çok önemli benim için rekabetçi fps oyunlarda oynuyorum ama grafikli oyunlara sardım bu aralar ekran kartım 5060ti 16gb

Arkadaşlar 10k bütçem var ama size danışma sebebim şu çok fazla seçenek ve marka var ve kusursuz çok iyi denilebilecek bir monitör yok gibi illa ki bi kötü yorum oluyor iyilerin yanında da sizden isteğim şu 2k olucak kesinlikle ıps olucak pıvot falan olması umrumda değil ve minimum 165hz olucak çok allak bullak oldu kafam ne yapıcağımı bilemiyorum renk gamı da çok önemli benim için rekabetçi fps oyunlarda oynuyorum ama grafikli oyunlara sardım bu aralar ekran kartım 5060ti 16gb

Siyah istersen böylede bir anternetif var

Z kuşağısınız sanırım :) Piyasadaki çoğu marka yokken Philips Monitör ve TV üretirdi.
25 yaşındayım eski philips promotörüyüm ? ayrıca z kuşağı olmamla ne alaka eski markaları bilmeme gibi bir zorunluluk mu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

philipsin siyahını bulursam philips de karar vereceğim gibi abdullah hocanın inceleme videosunuz izledim ışık sızması yok denecek seviyede olması etkiledi ama daha iyi alternatifiniz varsa açığım hala fikirlere

hocam bu kadar marka arasında neden philips monitör üreticisi olarak iyi mi? kullanıyormusunuz
Philips çok köklü bir firma. Çok kaliteli Tv ve monitörleri mevcut. Paylaştığım monitörü de beyaz sistem toplarken bir öneri ile aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 240 Hz bir monitör. OC yapmıyorum.
İçinden hem DP hem HDMI kablo çıkıyor.
240 HZ de 8 bit , 200 Hz de 10 bit veriyor.
Tek sevmediğim yönü PC kapatınca monitörün üzerindeki ışığı kapanmıyor :) Yanıp sönüyor. Kapatmak için arkasındaki düğmeye basılı tutmak lazım

hocam
Philips çok köklü bir firma. Çok kaliteli Tv ve monitörleri mevcut. Paylaştığım monitörü de beyaz sistem toplarken bir öneri ile aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 240 Hz bir monitör. OC yapmıyorum.
Tek sevmediğim yönü PC kapatınca monitörün üzerindeki ışığı kapanmıyor :) Yanıp sönüyor. Kapatmak için arkasındaki düğmeye basılı tutmak lazım
hocam sizin tecrübelerinize dayanarak bu monitörü sipariş vericem o zaman ama kasım indirimi beklemelimiyim diye düşünüyorum sizce bekliyim mi?

siyahı yok mu bunun bulamadım ama var mı link hocam

hocam

hocam sizin tecrübelerinize dayanarak bu monitörü sipariş vericem o zaman ama kasım indirimi beklemelimiyim diye düşünüyorum sizce bekliyim mi?

siyahı yok mu bunun bulamadım ama var mı link hocam
Özelliklerine göre fiyatı çok iyi ve sadece Sinerji satıyor sanırım. Çok sanmıyorum fiyatının düşeceğini. Sen bilirsin. Temmuz gibi satışa çıktı. Daha çok yeni.
Siyahını görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri