Tıp okumak mantıklı mı

benim kuzen say 100k den 25e çekip tıp tercih etti normalde doktorluk amacı yoktu ailesi durumu iyi olduğu ve "tiger parenting" yaptığı için tıp yazdı karamandan istanbul arası sadece ders çalışmak için geldi onun bile ilk sene ortalaması 64/100 dü öyle düşün

benim kuzen say 100k den 25e çekip tıp tercih etti normalde doktorluk amacı yoktu ailesi durumu iyi olduğu ve "tiger parenting" yaptığı için tıp yazdı karamandan istanbul arası sadece ders çalışmak için geldi onun bile ilk sene ortalaması 64/100 dü öyle düşün
Eyvallah ben dershanesiz ytden çalışıyorum obpm 98 (9 10 11) tyt 90 falan geliyor tyt fen de halletsem 100 civarı gelir şuan da full ayt çalışıyom iyi yapamazsam tıp, iyi gelirse 3-5k falan müh yazarım belli değil

önce sıralama gelsin sonra konu aç, ortada hesap yok kitap yok neye göre konuşacağız. sana tip oku desek bizim için mi okuyacaksın? bunu kendi içinde düşünmen için sınavdan sonra 1 aydan fazla süren olacak zaten bunlara kafana takma suan zihnini yorma, sosyal medyadaki yks bilginlerini de boş ver; yok bu obpyle olmaz şu ay şu konu bitmeliydi bitmediyseniz yandınız vs vs olay tamamen sensin bu konuda. meslek lisesinde 55 obpyle tıp da kazanan var 99 obpyle milyon çeken de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,964
Üyeler
184,089
Son üye
zekyy
Geri