Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!
Valla monitörde en azından pek kullanıldığını duymadığım bir marka olduğu için emin olamıyorum ama kağıt üstünde özellik bakımından şuanda sizinde dediğiniz gibi piyasada ki en ucuzu şuan buJames Donkey uzun zamandır ucuza monitör satarak piyasaya girmeye çalışıyor, baktığın monitör tam bir fiyat performans monitörü hocam.
kacirma.Bu fiyata şuan dengi yok sanırım kağıt üstünde varsa önerilerede açığım ama şuan bunu almayı düşünüyorum kuponla beraber 3800TL ye geliyo siz ne düşünüyorsunuz.Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!ty.gl
Sıfır ölü piksel garantisi veren ender markalardan, bunun anlamı ürünler fabrikada test edilip geliyor demek, yani sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çevremde bir kaç kişiye aldırdım bu monitörden zaten. Görüntü kalitesi felan fena değilValla monitörde en azından pek kullanıldığını duymadığım bir marka olduğu için emin olamıyorum ama kağıt üstünde özellik bakımından şuanda sizinde dediğiniz gibi piyasada ki en ucuzu şuan bu
Cok tesekkurler bilgilendirme icinSıfır ölü piksel garantisi veren ender markalardan, bunun anlamı ürünler fabrikada test edilip geliyor demek, yani sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çevremde bir kaç kişiye aldırdım bu monitörden zaten. Görüntü kalitesi felan fena değil
hocam bende monitör alıcamda bu mu yoksa bu muSıfır ölü piksel garantisi veren ender markalardan, bunun anlamı ürünler fabrikada test edilip geliyor demek, yani sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çevremde bir kaç kişiye aldırdım bu monitörden zaten. Görüntü kalitesi felan fena değil
Hocam bak, aynı kalitede ama pivot + Rgb özellikleri olan şu model var,hocam bende monitör alıcamda bu mu yoksa bu mu
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Ya da illa IPS olsun istersen bu olabilirHocam bak, aynı kalitede ama pivot + Rgb özellikleri olan şu model var,
![]()
GamePower Lunis L20 24'' 240Hz 0.5Ms VA FHD RGB Pivot Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
AOC'den daha mantıklı, en azından kullanımı daha konforlu olacaktır
Hocam merhabalar monitoru aldimda son paylastigim konuda da goruldugu uzere monitorun saginda ve solunda ekran siyahken belli olan isik suzmeleri var bu normal mi geri gondermeli miyim?Sıfır ölü piksel garantisi veren ender markalardan, bunun anlamı ürünler fabrikada test edilip geliyor demek, yani sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çevremde bir kaç kişiye aldırdım bu monitörden zaten. Görüntü kalitesi felan fena değil
reis modelleri banada atar mısın açamıyorumdaHocam bak, aynı kalitede ama pivot + Rgb özellikleri olan şu model var,
AOC'den daha mantıklı, en azından kullanımı daha konforlu olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da illa IPS olsun istersen bu olabilir
Ayni model di miGörüntü kalitesi ve renkler felan tatmın etmedı benı lenovo kullanıyorum 2. monıtor olarak onun yanında sonuk kaldı ıade ettım o yuzden
rıon r40 dan bahsedıyorum kankamAyni model di mi