Çözüldü✓ James Donkey monitor alınır mı

James Donkey uzun zamandır ucuza monitör satarak piyasaya girmeye çalışıyor, baktığın monitör tam bir fiyat performans monitörü hocam.

James Donkey uzun zamandır ucuza monitör satarak piyasaya girmeye çalışıyor, baktığın monitör tam bir fiyat performans monitörü hocam.

Valla monitörde en azından pek kullanıldığını duymadığım bir marka olduğu için emin olamıyorum ama kağıt üstünde özellik bakımından şuanda sizinde dediğiniz gibi piyasada ki en ucuzu şuan bu

Valla monitörde en azından pek kullanıldığını duymadığım bir marka olduğu için emin olamıyorum ama kağıt üstünde özellik bakımından şuanda sizinde dediğiniz gibi piyasada ki en ucuzu şuan bu
Sıfır ölü piksel garantisi veren ender markalardan, bunun anlamı ürünler fabrikada test edilip geliyor demek, yani sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çevremde bir kaç kişiye aldırdım bu monitörden zaten. Görüntü kalitesi felan fena değil

Sıfır ölü piksel garantisi veren ender markalardan, bunun anlamı ürünler fabrikada test edilip geliyor demek, yani sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çevremde bir kaç kişiye aldırdım bu monitörden zaten. Görüntü kalitesi felan fena değil
Cok tesekkurler bilgilendirme icin

hocam bende monitör alıcamda bu mu yoksa bu mu

hocam bende monitör alıcamda bu mu yoksa bu mu
Hocam bak, aynı kalitede ama pivot + Rgb özellikleri olan şu model var,

AOC'den daha mantıklı, en azından kullanımı daha konforlu olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bak, aynı kalitede ama pivot + Rgb özellikleri olan şu model var,

AOC'den daha mantıklı, en azından kullanımı daha konforlu olacaktır
Ya da illa IPS olsun istersen bu olabilir

Hocam merhabalar monitoru aldimda son paylastigim konuda da goruldugu uzere monitorun saginda ve solunda ekran siyahken belli olan isik suzmeleri var bu normal mi geri gondermeli miyim?

Görüntü kalitesi ve renkler felan tatmın etmedı benı lenovo kullanıyorum 2. monıtor olarak onun yanında sonuk kaldı ıade ettım o yuzden

Geri