var aldım telefonuNFC Özelliği yok sanırım bunda bilen var mı
var aldım telefonuNFC Özelliği yok sanırım bunda bilen var mı
Evet daha önce faturaya poşet eklenip sorun çıkarılan görmüştüm kesinlikle düzeltmen lazım. 500 indirim koduyla mı aldınız? Faturada indirimli miktar mı yazıyor?Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar indirimle almıştım pasajdan vergisiz dilimine giriyor mu kılıfı faturaya yansıtmışlar bu sorun teşkil eder mi? Vergisiz telefon şartlarinda bu şart bulunmakta.
"Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması, şartlarını birlikte sağlaması gerekir." kılıfı çıkarttırabilir miyim faturadan?
Yazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.Evet daha önce faturaya poşet eklenip sorun çıkarılan görmüştüm kesinlikle düzeltmen lazım. 500 indirim koduyla mı aldınız? Faturada indirimli miktar mı yazıyor?
Mail adresini paylaşır mısınız benimle deYazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.
Teşkil eder. Konuşup kılıfsız fatura iste. Vergi iadesi alamazsın büyük ihtimalAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar indirimle almıştım pasajdan vergisiz dilimine giriyor mu kılıfı faturaya yansıtmışlar bu sorun teşkil eder mi? Vergisiz telefon şartlarinda bu şart bulunmakta.
"Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması, şartlarını birlikte sağlaması gerekir." kılıfı çıkarttırabilir miyim faturadan?
Öyleyse iyi. Devlet desteği yürürlüğe girdiğinden beri bu kadar iyi telefon alınmamıştıYazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.
Satış birimi iletişim mailidir. [email protected]Mail adresini paylaşır mısınız benimle de
Hocam faturaya nerden eriştiniz, benimki kargoya çıkmış ama faturayı bulamadımSatış birimi iletişim mailidir. [email protected]
Dün kargoya verildi, sabah faturami mailden göndermişlerdi.Hocam faturaya nerden eriştiniz, benimki kargoya çıkmış ama faturayı bulamadım
Teşekkür ederim, evofone ye mail attım ne kadar sürede döndüler size acabaDün kargoya verildi, sabah faturami mailden göndermişlerdi.
Ben de 5 senedir npte 9 pro kullanıyorum yapıştı gitmiyor
Ben de 4 senedir Realme C25 kullanıyorumAlınır oyun için alınmaz tabii ama oyun da oynatıcaktır, 5.5 yıldır note 9 pro kullanan biri olarak söyleyebilirim bu telefon da bi 3-5 yıl civarı götürürdü beni
Hocam nasıl yaptın anlatır mısınAlıntıyı görüntüle
Bi öğrenci kampanyası 400 TL diyordu ama 500 TL indirim uygulandı kuponu girince çok güzel ama bir sorun 9499 TL bulmam lazım afdsafdsaGüncelleme: Bi öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.
![]()
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili)
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Bana gelen faturada ürünün yanındaki kılıfta ayrıca faturalanmıştı ve 9999tl ödememe rağmen faturada 10.450tl olarak gözüküyordu. Çok sanmıyorum ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir