🔥İndirim NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar indirimle almıştım pasajdan vergisiz dilimine giriyor mu kılıfı faturaya yansıtmışlar bu sorun teşkil eder mi? Vergisiz telefon şartlarinda bu şart bulunmakta.
"Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması, şartlarını birlikte sağlaması gerekir." kılıfı çıkarttırabilir miyim faturadan?
Evet daha önce faturaya poşet eklenip sorun çıkarılan görmüştüm kesinlikle düzeltmen lazım. 500 indirim koduyla mı aldınız? Faturada indirimli miktar mı yazıyor?

Evet daha önce faturaya poşet eklenip sorun çıkarılan görmüştüm kesinlikle düzeltmen lazım. 500 indirim koduyla mı aldınız? Faturada indirimli miktar mı yazıyor?
Yazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar indirimle almıştım pasajdan vergisiz dilimine giriyor mu kılıfı faturaya yansıtmışlar bu sorun teşkil eder mi? Vergisiz telefon şartlarinda bu şart bulunmakta.
"Elektronik ortamda düzenlenen faturada desteğe konu teknolojik cihaz dışında ürün olmaması, şartlarını birlikte sağlaması gerekir." kılıfı çıkarttırabilir miyim faturadan?
Teşkil eder. Konuşup kılıfsız fatura iste. Vergi iadesi alamazsın büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdım evofone mail adresine düzeltip gönderecekler. İndirim kodu ile aldım, direkt telefon tutarı düşük gösterilmiş fatura da indirim olduğu belirtilmemiş. Yani öğrenci indirimine girer.
Öyleyse iyi. Devlet desteği yürürlüğe girdiğinden beri bu kadar iyi telefon alınmamıştı

Ben de 5 senedir npte 9 pro kullanıyorum yapıştı gitmiyor
Alınır oyun için alınmaz tabii ama oyun da oynatıcaktır, 5.5 yıldır note 9 pro kullanan biri olarak söyleyebilirim bu telefon da bi 3-5 yıl civarı götürürdü beni
Ben de 4 senedir Realme C25 kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl yaptın anlatır mısın

Son düzenleme:
Güncelleme: Bi öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.

Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Bana gelen faturada ürünün yanındaki kılıfta ayrıca faturalanmıştı ve 9999tl ödememe rağmen faturada 10.450tl olarak gözüküyordu. Çok sanmıyorum ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir
Bi öğrenci kampanyası 400 TL diyordu ama 500 TL indirim uygulandı kuponu girince çok güzel ama bir sorun 9499 TL bulmam lazım afdsafdsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,762
Üyeler
184,214
Son üye
Mustafa.czd
Geri