copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 157
Bulunduğum ilde (Uşak) elektrikli bisikletleri durdurup eldiven, gözlük kontrolü yapıyorlar. Karekod mu olacakmış bir şey ama artık bol bol duracağız gibi 
Aynen onlarda da ufak tefek zorunluluk getirdiler ya yaparlar en kolay iş bisiklet ile motor çevirmesi kaç yıldır bak araç kullanıyorum abartmıyorum arabayla bir kere bak çevirmeye girmişimdir motorla neredeyse her çıktığımda durduruyorlar idiBulunduğum ilde (Uşak) elektrikli bisikletleri durdurup eldiven, gözlük kontrolü yapıyorlar. Karekod mu olacakmış bir şey ama artık bol bol duracağız gibi![]()
Acaba Normal Eldiven Mi Yoksa Belli Bir Standart Mı LazımBulunduğum ilde (Uşak) elektrikli bisikletleri durdurup eldiven, gözlük kontrolü yapıyorlar. Karekod mu olacakmış bir şey ama artık bol bol duracağız gibi![]()
Hocam Bu Attığım Vardı Ya Fener + O Kırmızı Işıklı Reflektör O Şey Oluyor Mu Öne Takılır Mı Acaba ?Şey yapabilirsin ben şey yapıyom o küçük kırmızı ışıklar var ya arkaya ondan iki tane takıyorUm öyle dolaşıyorum hatta zaten şehir içi sürdüğüm için de bazen öne de o kırmızı ışıktan ben de fazla fazla var bir tane de öne takıyorum benim işimi görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen onlarda da ufak tefek zorunluluk getirdiler ya yaparlar en kolay iş bisiklet ile motor çevirmesi kaç yıldır bak araç kullanıyorum abartmıyorum arabayla bir kere bak çevirmeye girmişimdir motorla neredeyse her çıktığımda durduruyorlar idi
Bende Yatacamda Öne Olursa Onu Alacam Fenerle Ucuza Geliyor Arkayada Sinyalli Olanı TakacamHocam o lastikli lambanın üstünde çentikler var öyle oturttuyorsunuz istiyorsanız yarın ben size fotoğraf atarım şu an evdeyim birazdan yatacağım da
Tamam o zaman hocam ben yarın size örnek olarak atarım iyi akşamlar diliyorumBende Yatacamda Öne Olursa Onu Alacam Fenerle Ucuza Geliyor Arkayada Sinyalli Olanı Takacam
Tamamdır teşekkürlerTamam o zaman hocam ben yarın size örnek olarak atarım iyi akşamlar diliyorum
Hocam Bide Çok Büyük Mü Hani Ön Tarafa Koyabilir Miyim Onu Söylersen İyi Olur Hani Önde Frene Değer MiTamam o zaman hocam ben yarın size örnek olarak atarım iyi akşamlar diliyorum
Günaydın Bekliyorum HocamTamamdır yarın ben sana detaylı cevap yazacağım
Normal eldivene ceza yazıyorlar. İçinde karekod mu yoksa sertifika mı ne bakıyorlar.Acaba Normal Eldiven Mi Yoksa Belli Bir Standart Mı Lazım
Vexo Speed Up güzeldir ama kışın üşütür biraz bilgin olsun. Anlık olarak kullanıyorum tam f/p ama yazlık.Düz Bisiklet İçinde Lazımmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunları Buldum
![]()
Decathlon Van Rysel Bisiklet Kaskı - Beyaz - Roadr 500 - Fiyatı, Yorumları
Van Rysel Bisiklet Kaskı - Beyaz - Roadr 500 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Vexo SPEED UP ELDİVEN SİYAH-KIRMIZI - Fiyatı, Yorumları
SPEED UP ELDİVEN SİYAH-KIRMIZI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Badem10 Bisiklet Güneş Gözlüğü Uv Korumalı Silikon Burunlu Bisikletçi Koruyucu Gözlük Füme - Fiyatı, Yorumları
Bisiklet Güneş Gözlüğü Uv Korumalı Silikon Burunlu Bisikletçi Koruyucu Gözlük Füme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
13594 sayılı sertifika olması lazım.Normal eldivene ceza yazıyorlar. İçinde karekod mu yoksa sertifika mı ne bakıyorlar.
Sertifikaya Bakıyorlar Ama Sadece MotosikletmişNormal eldivene ceza yazıyorlar. İçinde karekod mu yoksa sertifika mı ne bakıyorlar.
Hocam kusura bakmayın ben bugün 12 de işe gideceğimi hesap edemedim de bu 2 fotoğrafı çekebildimGünaydın Bekliyorum Hocam