Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

Bulunduğum ilde (Uşak) elektrikli bisikletleri durdurup eldiven, gözlük kontrolü yapıyorlar. Karekod mu olacakmış bir şey ama artık bol bol duracağız gibi :cool:

Şey yapabilirsin ben şey yapıyom o küçük kırmızı ışıklar var ya arkaya ondan iki tane takıyorUm öyle dolaşıyorum hatta zaten şehir içi sürdüğüm için de bazen öne de o kırmızı ışıktan ben de fazla fazla var bir tane de öne takıyorum benim işimi görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulunduğum ilde (Uşak) elektrikli bisikletleri durdurup eldiven, gözlük kontrolü yapıyorlar. Karekod mu olacakmış bir şey ama artık bol bol duracağız gibi :cool:
Aynen onlarda da ufak tefek zorunluluk getirdiler ya yaparlar en kolay iş bisiklet ile motor çevirmesi kaç yıldır bak araç kullanıyorum abartmıyorum arabayla bir kere bak çevirmeye girmişimdir motorla neredeyse her çıktığımda durduruyorlar idi

Acaba Normal Eldiven Mi Yoksa Belli Bir Standart Mı Lazım

Şey yapabilirsin ben şey yapıyom o küçük kırmızı ışıklar var ya arkaya ondan iki tane takıyorUm öyle dolaşıyorum hatta zaten şehir içi sürdüğüm için de bazen öne de o kırmızı ışıktan ben de fazla fazla var bir tane de öne takıyorum benim işimi görüyor

Aynen onlarda da ufak tefek zorunluluk getirdiler ya yaparlar en kolay iş bisiklet ile motor çevirmesi kaç yıldır bak araç kullanıyorum abartmıyorum arabayla bir kere bak çevirmeye girmişimdir motorla neredeyse her çıktığımda durduruyorlar idi
Hocam Bu Attığım Vardı Ya Fener + O Kırmızı Işıklı Reflektör O Şey Oluyor Mu Öne Takılır Mı Acaba ?

Son düzenleme:
Hocam o lastikli lambanın üstünde çentikler var öyle oturttuyorsunuz istiyorsanız yarın ben size fotoğraf atarım şu an evdeyim birazdan yatacağım da

Hocam o lastikli lambanın üstünde çentikler var öyle oturttuyorsunuz istiyorsanız yarın ben size fotoğraf atarım şu an evdeyim birazdan yatacağım da
Bende Yatacamda Öne Olursa Onu Alacam Fenerle Ucuza Geliyor Arkayada Sinyalli Olanı Takacam

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
  • Beğen
Tamamdır yarın ben sana detaylı cevap yazacağım

Düz Bisiklet İçinde Lazımmış

Şunları Buldum

Vexo Speed Up güzeldir ama kışın üşütür biraz bilgin olsun. Anlık olarak kullanıyorum tam f/p ama yazlık.

Normal eldivene ceza yazıyorlar. İçinde karekod mu yoksa sertifika mı ne bakıyorlar.
13594 sayılı sertifika olması lazım.

• Beğen
Günaydın Bekliyorum Hocam
Hocam kusura bakmayın ben bugün 12 de işe gideceğimi hesap edemedim de bu 2 fotoğrafı çekebildim
Gidon a taktım takınca böyle oluyor lastiği var arkasından geçiriyorsun fotoğraf bıraktım daha fazla çekecektim de işe gitmem gerekti
Boyutu ise 3-5 cm arasında

Ekler

• IMG_1789.webp
    IMG_1789.webp
    42.7 KB · Hit: 14
  • IMG_1786.webp
    IMG_1786.webp
    498 KB · Hit: 14
  • IMG_1787.webp
    IMG_1787.webp
    1.1 MB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç