Msi raider a18hx 9955hx3d nvidia rtx5090 laptop 188bin vatan bilgisayarda

panher

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar İyi Geceler Vatan Bilgisayarda Böyle Bir Laptop Var Kriz Geçiriyorum Çok Mantıklı Gibi
Msi Kalitesi Bilinir Outlet Üründe Olsa Kullanılır
Gamegarajda Böyle Laptop Var RTX 5070 ti modelini 100bin satıyorlar Alınmaz.
MSI RAIDER A18 HX A9WHG-266TR 130bin alınabilir.
Rtx 5090 Ekran Kartı Daha Mantıklı Geliyor.

IMG_0210.webp

*MSI RAIDER A18 HX A9WHG-266TR 130bin alınabilir.

TMM.

Arkadaşlar İyi Geceler Vatan Bilgisayarda Böyle Bir Laptop Var Kriz Geçiriyorum Çok Mantıklı Gibi
Msi Kalitesi Bilinir Outlet Üründe Olsa Kullanılır
Gamegarajda Böyle Laptop Var RTX 5070 ti modelini 100bin satıyorlar Alınmaz.
MSI RAIDER A18 HX A9WHG-266TR 130bin alınabilir.
Rtx 5090 Ekran Kartı Daha Mantıklı Geliyor.

Alıntıyı görüntüle
yav zaten bir tane var ve onu sen alacaksan niye sıcak fırsatlara konu açıyorsun

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FT3LZ9L7 alinabilir dedigin sistem burda daha ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konudaki laptop alinabilecek en ust seviye laptop suanda fiyati iyi 4090 versiyonda 14hx ler 150k civarina satilmisti amd islemci olan daha performansli outlet de ne gibi bir problem olabilir orasi biraz supheli

Son zamanlarda sıcak fırsatlar ürün övme yerine döndü gibime geliyor.
Bunun en büyük sebebi son yılların en kötü kasım dönemi olması (en azından ilk 10 gün) ve insanların kararsız kalıp aslında danışmak istemesi :kekw:

Bu seneki kasım indirimi = eylül ağustos fiyatları :kekw:
Çok kötü denk geldi bu kasım ayı
Ram krizi
Piyasalarda ciddi olumsuz görüntü ve hareketler (aslında kasım sonrası olurdu erken oldu)
İlerleyen süreçte yapay zeka krizi (teorim)
Bir de kendi iç krizlerimiz var yarın nasıl bir güne uyanacağımız belli değil
Firmalar bizim insiyatifimize değil kendi insiyatiflerine kalınca böyle oluyor haliyle
Geçen yıl sanki iyiydi diyenler olacaktır ben en az 4-5 ekipman konusu hatırlıyorum baya dip fiyatlı hazır sistem yoktu diyenler olabilir ama kasımdan birkaç ay önce vatan süper sistemler yapmıştı.

Çok kötü denk geldi bu kasım ayı
Ram krizi
Piyasalarda ciddi olumsuz görüntü ve hareketler (aslında kasım sonrası olurdu erken oldu)
İlerleyen süreçte yapay zeka krizi (teorim)
Bir de kendi iç krizlerimiz var yarın nasıl bir güne uyanacağımız belli değil
Firmalar bizim insiyatifimize değil kendi insiyatiflerine kalınca böyle oluyor haliyle
Geçen yıl sanki iyiydi diyenler olacaktır ben en az 4-5 ekipman konusu hatırlıyorum baya dip fiyatlı hazır sistem yoktu diyenler olabilir ama kasımdan birkaç ay önce vatan süper sistemler yapmıştı.
Geçen sene kasımda diğerlerinin 32ye satarken eli titrediği sistemi vatan 26500e çıkarıp masaya vurmuştu, intel versiyonunu 24 yapmıştı. Mağazaya özel olması sıkıntıydı sadece ama arayınca ayırtıyorlardı.
Razer kulaklıklar, asus monitörler, hall effect klavyeler ve gamepadler, ddr4 fiyatına 6000mhz cl30 patriot ramler, r5 5600, kule tipi soğutucular gerçekten indirimdeydi geçen sene.

Bu sene bir de trt %4 kesintisi yüzünden başları ağrıdı onun etkisi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri