2. El ürün alma hakkında

sansi salvo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Dostlar hobi amaçlı bilgisayar parçası alıp satmak istiyorum. Sarı site ve benzeri yerlerde bazı ilanlar buldum. Ancak çok ucuza mesela 360mm deepcool sıvı soğutma 1800 tl yazmış sorduğumda hiçbir arıza yok garantisi devam ediyor diyor. Ben ürüne güven sağlamak için neler istemeliyim garanti kağıdı dışında? Dolandırılma ihtimalim nedir?

Dostlar hobi amaçlı bilgisayar parçası alıp satmak istiyorum. Sarı site ve benzeri yerlerde bazı ilanlar buldum. Ancak çok ucuza mesela 360mm deepcool sıvı soğutma 1800 tl yazmış sorduğumda hiçbir arıza yok garantisi devam ediyor diyor. Ben ürüne güven sağlamak için neler istemeliyim garanti kağıdı dışında? Dolandırılma ihtimalim nedir?
elden alma daha mantıklı ama uygulamalar çoğunlukla alıcıyı haklı görüyor kanıt varsa

Param güvende ile olan ne varsa yapış EFT sonrası kargo yapma

Anladım hocam sağolun. Kargo takip numarası aldıktan sonra mı havale yapmam lazım yoksa yarısı önce yarısı sonra mı
Param güvende mantığı benim bildiğim para sahibinden de kalıyor siz ürün sağlam bı sorunu gok duyene kadar göndermiyor sorun varsa siz ürünü geri kargoluyorsunuz paranizda geri geliyor
Benim bildiğim öyle yanlışım olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri