En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Yeni vergiler geliyor diyorlar doğru mu?
Net bir şey söylemem ama vatan için yazdığım kod çalışmayınca fark ettim ki tavsiye sistemler sayfasını kapatmışlar oem paketler diye sayfa açmışlar montaj yapılmıyor diye de yazıyor pckolik içinde benzer bir durum var bu sektörde çalışan bir arkadaşımın dedigine göre de bu işin ciddi şekilde yapılmaya çalıştığı ama sonucu ne olur bilemiyorum

Kanka site çok yavaş yatma kalk çalış haydi haydi haydi. Beyler bu arada bu site yayılırsa satıcılar arasında rekabet artabilir daha rekabetçi fiyatlandırmalar yapabilirler. Bize yarar yani.

Kanka site çok yavaş yatma kalk çalış haydi haydi haydi. Beyler bu arada bu site yayılırsa satıcılar arasında rekabet artabilir daha rekabetçi fiyatlandırmalar yapabilirler. Bize yarar yani.
Yorumunuz için teşekkürler fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum

eline saglık güzel olmus bende amazondan indirim botu yapmıstım kendime :D millet virüs zannedip kullanmaz diye paylasmamıstım mail falan gönderiyor iste calıstıkda ındırım olursa
1762905866940.webp

1762905892158.webp

Geçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
+InceHesap ve PcKolik hariç eksik bilgiler giderildi
+Filtre yaparken yanların o ürünü içeren sistem sayısını gösteriliyor
mükemmel olmuş hocam ellerine sağlık forumca hayırlı olsun inşallah

Eline sağlık kral fikir mükemmel,Site şuanlık güzel duruyor,geliştirmeye devam edersen çok iyi yerlere gelebilir.

site patlamış sanırım.
Hocam şimdi mesajınızı gördüm kontrol ettim çalışıyor gözüküyor genelde sorun olunca mesaj düşerdi sizde site komple mi kapalıydı yoksa ürünler mi gelmiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline sağlık kral fikir mükemmel,Site şuanlık güzel duruyor,geliştirmeye devam edersen çok iyi yerlere gelebilir.
Teşekkürler hocam iştem fırsat buldukça geliştiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri