En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Çok başarılı olmuş eline sağlık hocam parça detaylarını da ekleyebilmen mümkünse tam model ismi olarak iyice mükemmel bir şey olur. (y)

Çok başarılı olmuş eline sağlık hocam parça detaylarını da ekleyebilmen mümkünse tam model ismi olarak iyice mükemmel bir şey olur. (y)
Hocam parça detayları üstünde çalışıyorum zaten o kısmı halledebilirsem filtreler kısmında her şeyi bulabileceksiniz

1 yıl önce benzer bi site görmüştüm forumdan biri yapmıştı yine ve 1 yıldır arayıp bulamıyordum. eline sağlık güzel olmuş

1 yıl önce benzer bi site görmüştüm forumdan biri yapmıştı yine ve 1 yıldır arayıp bulamıyordum. eline sağlık güzel olmuş
Ben yapmıştım hocam sonra bot korumalarına takıldı bir de kendim için yazmıştım eli yüzü düzgün hale getiremedim sonra da kapattım

Geçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com
hela lan..

Çok hoşuma gitti çok teşekkür ederim uygulama için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut