DeLonghi Magnıfıca Start Ecam12.121.B Tam Oto
Ninja Luxe coffe premier mi yoksa bu muDeLonghi Magnıfıca Start Ecam12.121.B Tam Oto
Ninja Luxe tabii kiNinja Luxe coffe premier mi yoksa bu mu
AdamsınNinja Luxe tabii ki
Portafiltre çok büyük olduğundan mıdır nedir hiçbir videoda doğru düzgün akışı olmuyor espressonun. Portafiltre küçük olsa tadından yenmezdi.Ninja Luxe tabii ki
Dediğin ürün 24k hocam 2 tane fiyatınaNinja Luxe coffe premier mi yoksa bu mu
Ben 21 e aldım 9 taksitDediğin ürün 24k hocam 2 tane fiyatına
Hayırlı olsun hocam güzel makinedir ama bu makineyle arasında fiyat farkı var dolasıyla kıyas doğru değildi onu belirttimBen 21 e aldım 9 taksit
Cok tesekkur ederim ben kahve makinelerden cok anlamiorum o yuzden sordumHayırlı olsun hocam güzel makinedir ama bu makineyle arasında fiyat farkı var dolasıyla kıyas doğru değildi onu belirttim
Hocam yeniyseniz bence iptal edin ve siemens/philips tam otomatik makine alın aldığınız fiyatlara çok düşüyor. Sizin aldığınız şey sizi çok yoracak. Konudaki delonghi bile tek tıkla kahve veriyor hiçbir uğraş olmadan. Kısaca tam otomatik alın bence manuel yerine.Cok tesekkur ederim ben kahve makinelerden cok anlamiorum o yuzden sordum
Ama verdiği tat daha iyi diolar ve tam otomotiklere gore daha temizHocam yeniyseniz bence iptal edin ve siemens/philips tam otomatik makine alın aldığınız fiyatlara çok düşüyor. Sizin aldığınız şey sizi çok yoracak. Konudaki delonghi bile tek tıkla kahve veriyor hiçbir uğraş olmadan. Kısaca tam otomatik alın bence manuel yerine.
Öğrendikten sonra evet ama kendiniz yapıyorsunuz Ninja Luxe'de. Öğrenmesi zor değil de uğraşmak istemeyen olabiliyor.Ama verdiği tat daha iyi diolar ve tam otomotiklere gore daha temiz
Evet bu durum beni cok düşündürdüÖğrendikten sonra evet ama kendiniz yapıyorsunuz Ninja Luxe'de. Öğrenmesi zor değil de uğraşmak istemeyen olabiliyor.
Hocam yeniyseniz bence iptal edin ve siemens/philips tam otomatik makine alın aldığınız fiyatlara çok düşüyor. Sizin aldığınız şey sizi çok yoracak. Konudaki delonghi bile tek tıkla kahve veriyor hiçbir uğraş olmadan. Kısaca tam otomatik alın bence manuel yerine.
Peki bu 12.500 düşen model mi yoksa 20 5 bin serisi philips modeli miÖğrendikten sonra evet ama kendiniz yapıyorsunuz Ninja Luxe'de. Öğrenmesi zor değil de uğraşmak istemeyen olabiliyor.