Delonghi Kalitesini Bilen Bilir. İhtiyacı olan için güzel fiyat bence .
Delonghi Magnifica S ECAM22.110.B Tam Otomatik Espresso Makinesi
Delonghi Magnifica S ECAM22.110.B Tam Otomatik Espresso Makinesi
Gecen kendim eve aldım beni asiri tatmin etti siz bu fiyata ne bekliyorsunuz bilemem ama bu fiyatlara düzgün makine yok zaten19 bar olmayan makinelere para verilmesini önermem ki kahveyi zevk için içen gurmeleri de tercih etmez. Alıyım arada içerim kaliteli mal diyenler tercih edebilir ki ürün demode ve digitalsiz tasarıma sahip. Kahve tipi vs hak getire.
kanka ben philips ep2331 aldım kahve gurmesi değilim süper otomatik makine alan adam da zaten gurme değildir olamaz.19 bar olmayan makinelere para verilmesini önermem ki kahveyi zevk için içen gurmeleri de tercih etmez. Alıyım arada içerim kaliteli mal diyenler tercih edebilir ki ürün demode ve digitalsiz tasarıma sahip. Kahve tipi vs hak getire.
kanka ben philips ep2331 aldım kahve gurmesi değilim süper otomatik makine alan adam da zaten gurme değildir olamaz.
sabah basarım düğmesine 3 dkya kahve hazır her gün suyunu koyar 4 günde bir de çöpünü atarım oldukça pratik bir alet.
sen git hassas terazini al el değirmenini al manuel espresso aletini al kahveni yap sana kimse bir şey demez