Epic Games Store Oyun Ödülleri İndirimi 2025 - 5 Aralık - 7 AralıkFiveM oynamak için Gta 5 alıcam epic games hesabımda vardı fakat epic hesabım çalındı ve geri alamadım bende steamden almayı düşünüyorum ne zamana indirime girer 30 dolara almak mantıklımıdır.
yılbaşında epicten 10 dolara falan alırsın bekle benceFiveM oynamak için Gta 5 alıcam epic games hesabımda vardı fakat epic hesabım çalındı ve geri alamadım bende steamden almayı düşünüyorum ne zamana indirime girer 30 dolara almak mantıklımıdır.
30 dolar vermeye değmezFiveM oynamak için Gta 5 alıcam epic games hesabımda vardı fakat epic hesabım çalındı ve geri alamadım bende steamden almayı düşünüyorum ne zamana indirime girer 30 dolara almak mantıklımıdır.
Açıkcası epicten almak istemiyorum pek hoş bir firma ama arayüz bakımından yada kayıt bakımından pek bana hitap etmiyoryılbaşında epicten 10 dolara falan alırsın bekle bence
Mail hesabım çalındı sonra ise epic hesabımın maili değiştirildi mailimi geri aldım fakat epic hesabım gitmişti ulaştım ama benden fatura istedi epic games yetkilileri mail hesabımdada bulamayınca gitti hesap ama zaten çok bir şey yoktu gta yıda bedava almıştımepic hesabınız nasıl çalındı hocam,30 dolar vermek saçmalık zaten yenisi çıkacak