Hmmm anladım sağolasın cevabın için birde ayrıca gameboosterın sıvı soğutmaları iyi midir? sistemin soğutucudan dolayı patlamasını istemem14.500 da el sıkışalım de bi satıcıyı dene parçalar güzel. Nelerde kullandığını sor eğer mining felan hani ekran kartı ömrü sıkıntıysa bulaşma.
Ekran kartının içi açılmadan nasıl durumda yıpranmışmı fln. Anlaşılamaz14.500 da el sıkışalım de bi satıcıyı dene parçalar güzel. Nelerde kullandığını sor eğer mining felan hani ekran kartı ömrü sıkıntıysa bulaşma.
Ekran kartının eski ve mining tehlikeli olması dışında sorun yok gibi bence kendin topla tabi imkanın varsa
5060 ı alırsın da onu takacak anakart Ram işlemci ssd kasa Psu da dünya para onları ne yapacan?Alinmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20k 5060 sıfır alırsın
20 k ya 5060 sistem diyorum direk5060 ı alırsın da onu takacak anakart Ram işlemci ssd kasa Psu da dünya para onları ne yapacan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence alınır kendin toplasan 20k ya öyle bir şey zor çıkarırsın parçalar iyi mining yoksa fiyatı iyi
20 k ya 5060 sistem diyorum
tabiiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örnek göstersene bir tane
11.11 indirimlerinde alicaktin kaçti bile tabiide kara cumada bu fiyatlara gene iner tahminiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20 yi geç 25k ya fln taksitli sistem alsa bile mantıklı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: