Yardım BİLGİSAYARIMA VİRÜS BULAŞTI LÜTFEN YARDIMCI OLUN!

Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar merhaba. Hayatımın hatasını yaptım. Gta san andreas indirdim hiçbir sıkıntı yoktu fakat mouse hareketlerini sağa sola çevirmelerimi vs oyun algılayamıyordu. Bir çok yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı. YouTube'dan bir video karşıma çıktı ve yorumlarda çalıştı Allah razı olsun gibi yorumlar görünce kandım maalesef. Uygulamayı indirdim çalıştırdım denedim ama hiçbir şey olmayınca şüphelenip hemen sildim. Windows defender Malwerebayts AVG (isimlerinden tam emin değilim) antivirüs programlarından tarama yaptım bir şey çıkmadı dedi rahatladım. Ertesi sabah mail adreslerime bir sürü mail gelmiş. Riot Rockstar EA Twitter gibi hesaplarımın şifreleri ve mailleri değiştirilmiş. Çoğunu kurtardım ama hala geçmedi gibi. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz lütfen. Format falan işimi görür mü?

pcye format atıp maillerinizi kurtarmaya çalışın hocam ayrıca two factor authentication açmanızı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en garanti yöntem bu olur muhtemelen çerezlerinizi ele geçirmişlerdir

Arkadaşlar merhaba. Hayatımın hatasını yaptım. Gta san andreas indirdim hiçbir sıkıntı yoktu fakat mouse hareketlerini sağa sola çevirmelerimi vs oyun algılayamıyordu. Bir çok yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı. YouTube'dan bir video karşıma çıktı ve yorumlarda çalıştı Allah razı olsun gibi yorumlar görünce kandım maalesef. Uygulamayı indirdim çalıştırdım denedim ama hiçbir şey olmayınca şüphelenip hemen sildim. Windows defender Malwerebayts AVG (isimlerinden tam emin değilim) antivirüs programlarından tarama yaptım bir şey çıkmadı dedi rahatladım. Ertesi sabah mail adreslerime bir sürü mail gelmiş. Riot Rockstar EA Twitter gibi hesaplarımın şifreleri ve mailleri değiştirilmiş. Çoğunu kurtardım ama hala geçmedi gibi. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz lütfen. Format falan işimi görür mü?
Hocam kaspersky babanın yardımına başvurun

Yani ben şunu merak ediyorum. Bir kere hesaplarıma erişebildiler ya format atsam da erişmeye devam edebilecekler mi?
pcye format atıp maillerinizi kurtarmaya çalışın hocam ayrıca two factor authentication açmanızı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en garanti yöntem bu olur muhtemelen çerezlerinizi ele geçirmişlerdir

Yani ben şunu merak ediyorum. Bir kere hesaplarıma erişebildiler ya format atsam da erişmeye devam edebilecekler mi?
format attıktan sonra hesaplarını kurtarman gerekiyor şifrelerini vs değiştirip 2 faktörlü doğrulamayı da açarsan bir daha erişemezler. Ama sadece format atıp eski şifreyle kullanmaya devam edersen yine erişebilirler. Tüm şifrelerini değiştirmen şart

Önce kurtarabildiğin hesapların hepsini kurtar ve hepsinde yeni ve güçlü şifreler kullan. Kurtardığın hesapların tüm güvsnlik doğrulamalarını aktif et ve hepsini yaptıktan sonra formatla (sıfırlama yapma o formatlamaz) tekrar bir bak. Kurtaramadığın hesapları desteğe yaz (örnek: Riot desteğe yaz kurtaramazsan) gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri