GIGABYTE B850 EAGLE ICE 8379TL AMD AM5 DDR5 Beyaz Anakart

bence aradaki farka değmez. bu beyazda olup o 650 de olmayan özelliklerin hiçbiri benim işime yaramaz zaten. Onlar dışında 650nin bundan iyi tarafları var hatta sanırsam. Çok anlamıyorum ama diğer konudaki arkadaşların dediklerine göre öyle sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu beyazda wifi yok bi de heralde yanlış bakmadıysam. bizim aldığımızda wifi var. işine yarar mı bilmiyorum ama iptal falan edersen iyi bak bunu alırsan.
Gen5 olsaydı iyiydi bizimkinde

İşlemci çekirdeklerini besleyen 8 faz, 90 amperse yine tamam denebilir ama 60 amperse hala kötü fiyat bence.
60 amper hocam. 9950x ile test etmişler 93 dereceyi geçmiş vrm. Termistör pcbden ayrıldı gibi şeyler yazmışlar :kekw:

"Temperatures were already above 70°C by the six-minute mark and shortly after 12 minutes, were approaching 90°C. At this time, the rear of the board was so hot that some of our other thermistor probes actually lost adhesion to the PCB, but one managed to stay in place to record a final temperature of just over 92°C, with the software backing this up with its own reading of 93°C."

60 amper hocam. 9950x ile test etmişler 93 dereceyi geçmiş vrm. Termistör pcbden ayrıldı gibi şeyler yazmışlar :kekw:

"Temperatures were already above 70°C by the six-minute mark and shortly after 12 minutes, were approaching 90°C. At this time, the rear of the board was so hot that some of our other thermistor probes actually lost adhesion to the PCB, but one managed to stay in place to record a final temperature of just over 92°C, with the software backing this up with its own reading of 93°C."

Beyaz anakart arayanlar için bu daha mantıklı öyleyse pek f/p değilmiş Gigabyte. 10 faz ve 80 amper üstelik ters kablolama gibi avantajlar da var. https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,650589915.html

hocam RX9060XT Ryzen 5 7500F parçalarım var 3 adet m2 slotu ve typ-c girişi olması lazım bana bi anakart önerir misiniz kafam çöplük oldu fiyat performans lazım hepsiburada ve amazonda olursa süper olur taksit seçeneklerinden dolayı

Bugün paylaşılan b650a pro mu bu mu?
bu 12 faz b650 17 faz lı bır anakart . b650 tomahawk ıle bırebır aynı model . b650 msı daha ıyı dır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam RX9060XT Ryzen 5 7500F parçalarım var 3 adet m2 slotu ve typ-c girişi olması lazım bana bi anakart önerir misiniz kafam çöplük oldu fiyat performans lazım hepsiburada ve amazonda olursa süper olur taksit seçeneklerinden dolayı
bun al https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJCK6F?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,898
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri