svedorn
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
7800x3d isteriz Abdullah ağabey. Bu kasım hiçbir yerde indirime girmedi. Bu şekilde olsa çok iyi olur. Ramlere de gelmez mi 4k düşen gibi?RYZEN 7800X3D 10 AY TAKSİTLİ 12 K YA <3
7800x3d isteriz Abdullah ağabey. Bu kasım hiçbir yerde indirime girmedi. Bu şekilde olsa çok iyi olur. Ramlere de gelmez mi 4k düşen gibi?RYZEN 7800X3D 10 AY TAKSİTLİ 12 K YA <3
Bütçesi o kadar çıkamayan tonla kişi var 25k ya ryzen 5600 rtx5060 gelse daha iyi olur5060 ti 16 gb sistem gelse 35'e yeter
Abdullah Bey. Corsair 3500x kasa psu bundle için indirim gelirse sevinirimDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
rtx 5070ti indirimi bekliyoruz abi. amd de hoş indirimler var ama 5070ti lar bitti sanki. taksitli alabileceğimiz güzel bi 5070ti indirimi ayarlasan çok iyi olur. teşekkürlerDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Honor pad tablet iPad indirimiDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.