🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

@Abdullah Hacıgül ya abi bu kasımda niye güzel erkek mont yakalayamadık şöyle güzel bi sıcak mı sıcak tutan kaliteli max 6-7k bandında bi mont alabiliriz. Jack and jones olabilir falannn gerisi sendee 🙏🏻🙏🏻

Galax Rtx 5080 hof (Beyaz) veya suprim rtx 5090

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Abdullah Bey. Corsair 3500x kasa psu bundle için indirim gelirse sevinirim

M2 SSD ve DDR5 RAM indirimi fena olmaz şu piyasada.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
rtx 5070ti indirimi bekliyoruz abi. amd de hoş indirimler var ama 5070ti lar bitti sanki. taksitli alabileceğimiz güzel bi 5070ti indirimi ayarlasan çok iyi olur. teşekkürler

ddr5 ram... instagram bildirim göndermedi diye kacirdik

Honor pad tablet iPad indirimi

Geri