5060 ti 16 gb sistem gelse 35'e yeterŞöyle bi 5060 sistem gelse mükemmel olur hocam 20-25k civarına
+1KTC 27″ H27E6 indirimi ilaç gibi gelir monitör arayanlara
MSI X870E Gaming Plus anakart için olabilirDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Mönitör lambası önerisine şiddetle katılıyorum…Monitor lambası olsa güzel olur. Samsung galaxy tab s11 yada s9 felan.
msi pro x870-p wifi ANAKARTDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
AOC AGON 24G42EDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
kaliteli bir power supplay olabilir 650 550 750 fark etmez pekDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.