KTC 27″ H27E6 300Hz vs Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00

cagatay53

80+
Reaksiyon skoru
3
KTC 27″ H27E6 300Hz vs Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 sizce hangisini almalıyım?

KTC 27″ H27E6 300Hz vs Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 sizce hangisini almalıyım?
ben ktc yi aldım usta hafta içi geliyor herkes ktc yi önerdi forumda da @Tayfunns bu arkadas da baya bilgili bu konuda sanırım

Geldikten sonra memnuniyetini paylaşırsan sevinirim, bende ikisi arasındayım
Tabi geldikten sonra senin icin güncelleme yaparım tek tereddütüm bazı yabancı reddit forumlarında flicker sorunu cikartmis monitör ondan cekindim de napiyim artik 5 gündür monitör seccem diye kafayi yedim yok o olur mu bu olur mu hic uğrasamicam artik gelsin deniyim 3 ay sonra olmadı bi maaşı daha monitöre veririz teknoloji çok şans işi

Bende o yüzden Philips’e daha olumlu bakıyorum hem isim marka kalitesi hemde servis desteği olarak.Reddit forumlarında gördüğün şikayetleri atabilir misin. Bu arada monitörün şimdiden hayırlı olsun.
Tabi geldikten sonra senin icin güncelleme yaparım tek tereddütüm bazı yabancı reddit forumlarında flicker sorunu cikartmis monitör ondan cekindim de napiyim artik 5 gündür monitör seccem diye kafayi yedim yok o olur mu bu olur mu hic uğrasamicam artik gelsin deniyim 3 ay sonra olmadı bi maaşı daha monitöre veririz teknoloji çok şans işi

Bende o yüzden Philips’e daha olumlu bakıyorum hem isim marka kalitesi hemde servis desteği olarak.Reddit forumlarında gördüğün şikayetleri atabilir misin. Bu arada monitörün şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim kral. Hocam bakın şurda sorunu anlatıyor ama mart ayında yaşanmış sonraki partilerde belki düzeltilmiştir 240hz e düşürünce bazıları sorunun düzeldiğini söylüyor ama dediğim gibi umarım bizde aynı sorun olmaz ben bu riski aldım valla ne diyim :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11.380 liraya 3 taksit aldım hocam biraz önce herkes çok iyi diyor bakalım
Ben de ince hesaptan 3 taksite aldım hocam seninki de hayırlı olsun umarım sıkıntı yaşamayız ama renk kalitesini bayaa övdüler ki 240hz de sorun yaşanmıyosa onda bile kullanmaya okeyim ben kalıcı bir sorun olmasın yeter sapık gibi araştırıyorum hala monitör gelene kadar gergin gergin takılıcam sanırım :/

Hocam ben daha almadım ama Philips almayı düşünüyorum umarım sende bir problem çıkmaz.
Teşekkür ederim kral. Hocam bakın şurda sorunu anlatıyor ama mart ayında yaşanmış sonraki partilerde belki düzeltilmiştir 240hz e düşürünce bazıları sorunun düzeldiğini söylüyor ama dediğim gibi umarım bizde aynı sorun olmaz ben bu riski aldım valla ne diyim :/

Ben de ince hesaptan 3 taksite aldım hocam seninki de hayırlı olsun umarım sıkıntı yaşamayız ama renk kalitesini bayaa övdüler ki 240hz de sorun yaşanmıyosa onda bile kullanmaya okeyim ben kalıcı bir sorun olmasın yeter sapık gibi araştırıyorum hala monitör gelene kadar gergin gergin takılıcam sanırım :/

Hocam ben daha almadım ama Philips almayı düşünüyorum umarım sende bir problem çıkmaz.
Umarım olmaz hocam ilk monitörüm phlipsti hiç üzmedi valla kaliteli marka garantici biriysen philips daha tercih edilebilir ama dediğim gibi şans işi her monitörde saçma sapan sorunlar çıkabiliyor ki ktc de kalitesiz bir marka değil ama insan tereddüte düşüyor ister istemez monitörlerde iade olayı dert biraz ki ince hesaptan sipariş verdim bu site nasıl hicbir fikrim yok haksjaşslslşs

bende aynı durumdayım hocam 1 haftadır bakmadığım şey kalmadı en son bıçak kemiğe dayandı çektim gına geldi yani umarım memnun kalırız sana da hayırlı olsun :D

bende aynı durumdayım hocam 1 haftadır bakmadığım şey kalmadı en son bıçak kemiğe dayandı çektim gına geldi yani umarım memnun kalırız sana da hayırlı olsun :D
Sağol hocam benim biraz zaman problemim var uğraşma açsından ama seninki de sorunsuz gelir umarım zaten gelince bakıp deneyimleri yazıcam buraya da millet cok ikilemde kalmış ki pc yi alırken bu kadar stres olmadım ne bu böyle bi monitör alcam diye yırtılmadık yerim kalmadı hem 50k masraf yaptim kredi kartinda limit kalmadi kafayi yemek üzereyim 😱

Sağol hocam benim biraz zaman problemim var uğraşma açsından ama seninki de sorunsuz gelir umarım zaten gelince bakıp deneyimleri yazıcam buraya da millet cok ikilemde kalmış ki pc yi alırken bu kadar stres olmadım ne bu böyle bi monitör alcam diye yırtılmadık yerim kalmadı hem 50k masraf yaptim kredi kartinda limit kalmadi kafayi yemek üzereyim 😱
Bende eşime bilgisayar topladım yeni 56k tuttu işte monitör ekran kartı işlemci ram anakart psu elimde masa ve ms2 SSD vardı yinede ram ve ekran kartı fiyatları mahvetti beni

sinerjiden bu monitörü iki ayrı adrese sipariş şeklinde 6 kere değiştirdim süreç kısaca şöyle: hepsinde ölü piksel çoğunda da coil whine vardı 3 kez değiştirdiler sonunda iade, sonraki işte farklı adrese söyleme nedenim ise ilk 3 monitörden sonra yine değişim istediğimde site sahibimidir yöneticisimidir nedir aradı ve bayağı kavgacı bi tavırla değişim yapmayacaklarını uğraştırmamam gerektiğini söylediler, iade için 3 haftaya yakın bekletip iade ettiler sonra sevgilimin adına satın aldım ve gelen monitörde yine ölü piksel vardı değişim için yolladık ve bu seferde bana açılmış ölü pikselli coil whineli sanırım ilk siparişlerimde değişime yolladığım monitörü yolladılar. açık monitör yollamışsınız dediğimde ise dalga geçer gibi “depo calısanlarımızın gözünden kacmıs kontrol amaclı acmıslar ölü pikseli görmeden yollamışlar” dediler. beyaz setup kuruyorum diye çabaladım bu arada yoksa başka amacım yoktu farklı beyaz monitör olmadığı için. en son artık iade verdim oled g6 alacağım. siteye bulaşmayın demek istemem, belki de bilerek kusurlu ürün satıyorlardır bilemem son yaptıkları gerçekten saygısızca ama monitör kronik sanırım. @Tayfunns hocam önermişti 2-3 ay öncesinde, ozamandan beri değişime koşturuyorum düşün hocam. yaşadığım sorunları detaylıca konu açsam çok kişi bilinçlenir biliyorum ama ölü pikseli felan benim kadar dikkatli kafaya takan yoktur sanırım.

Geri