🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Tr ye gelse de alsak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

U27g4r paylaştıklarınızdan gerek performansı gerek fiyatı olsun en iyisi. Malzeme kalitesi hariç tabii. O konuda standart.
Valla gelme ihtimali varsa 5080 super i beklerken bunuda beklemiş olurum gelirse şansıma direkt alır geçerim.

Valla gelme ihtimali varsa 5080 super i beklerken bunuda beklemiş olurum gelirse şansıma direkt alır geçerim.
İncelemesine bakmadım ama kötü olacağını sanmam. Bir göz atmam lazım. 🙂 Asus, MSI dışında markalar da olmalı böyle. Adı game ile başlayanlar hariç.

MINI-LED olan gelirse de yeni yılda gelir ama bizim ülke koşullarında çok sevimli fiyatlara satarlar mı orası tartışılır.
Açıkcası 2K için konudaki monitör genel kullanımda bence gayet iş görür ama şu sonradan sıkıntı olmasıyla ilgili yorumlar bende bi' nebze tedirginlik yarattı. İnsanın aklına kronik hikeyeler gelmiyor değil, teknolojik üründe kısa vadede sorun yaşamak da aşırı baş ağrıtıcı.

MINI-LED olan gelirse de yeni yılda gelir ama bizim ülke koşullarında çok sevimli fiyatlara satarlar mı orası tartışılır.
Açıkcası 2K için konudaki monitör genel kullanımda bence gayet iş görür ama şu sonradan sıkıntı olmasıyla ilgili yorumlar bende bi' nebze tedirginlik yarattı. İnsanın aklına kronik hikeyeler gelmiyor değil, teknolojik üründe kısa vadede sorun yaşamak da aşırı baş ağrıtıcı.
Değişim talebi göndermiştim onu beklerken yorumlarına bakayım dedim Reddit ve amazon yorumlarında çok fazla 6 aydan sonra ekran gidip gelmesi monitörün ısınmadan çalışmaması gibi şeyler gördüm o biraz gerdi beni de açıkcası

Bendede böyle black screen de karanlik ortamda.

Dikey çizgiler yakin mesafeden cekince telefonda oluşuyor ancak göze gelmiyor benimkinde.

Uzak çekimde de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle

Değişim talebi göndermiştim onu beklerken yorumlarına bakayım dedim Reddit ve amazon yorumlarında çok fazla 6 aydan sonra ekran gidip gelmesi monitörün ısınmadan çalışmaması gibi şeyler gördüm o biraz gerdi beni de açıkcası
Ben de bu yüzden kararsız kaldım eline ulaşanlar özellikle ilk açılışta çalışmama ekran kararması gibi sorunlar yaşıyor mu acaba?

monitör bugün elime geçti herhangi bir ölü piksel ışık sızması vs yok renkleri vs gayet iyi şuan için henüz oyun testi yapamadım

Ben de bu yüzden kararsız kaldım eline ulaşanlar özellikle ilk açılışta çalışmama ekran kararması gibi sorunlar yaşıyor mu acaba?
Hocam çokta memnun kalanlar var 70/30 gibi memnun kalmayanların oranı sonuçta değişim hakkımız var sıkıntılı gelirse değişime göndermek bu monitörü kaçırmamak mantıklı geliyor şu anlık bana
monitör bugün elime geçti herhangi bir ölü piksel ışık sızması vs yok renkleri vs gayet iyi şuan için henüz oyun testi yapamadım
Hayırlı olsun süper kasa kısımlarını da kontrol etmediyseniz edin bence benimkinde sürtünme vardı

Hocam çokta memnun kalanlar var 70/30 gibi memnun kalmayanların oranı sonuçta değişim hakkımız var sıkıntılı gelirse değişime göndermek bu monitörü kaçırmamak mantıklı geliyor şu anlık bana

Hayırlı olsun süper kasa kısımlarını da kontrol etmediyseniz edin bence benimkinde sürtünme vardı
evet kasayada baktım iyice hiç bir sıkıntı yok şükür

Satıcı incehesap ürün kodunu yazın tık hızında kupon ile 700 TL daha uyguna alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörü almak ile almamak arasındayım. Asusun tandem oledini beklesem mi acaba. Fiyatlar ne olur bilemiyorum hiç.
Hocam limitiniz me kadar aynı 2k 300 hz arası mı bende sizin gibiyim kararsızım

Amazon US ve Reddit'de ben de çok gördüm yorumları. İnşallah ilk üretimden kaynaklıdır, bozulursa İndeks yardımcı olur umarım :D

Hocam limitiniz me kadar aynı 2k 300 hz arası mı bende sizin gibiyim kararsızım
Hocam limitim 10k civarı sağlam bir 2k monitör tabii ki 27 inç. Philips ve Asus tuf arasında kalmışken bu çıkageldi. Yarın sipariş geçmeyi düşünüyorum. Gigabyte tandem oledli yeni monitörün yorumları pek iyi değil asusu da bekleyene kadar fiyat ne olur meçhul. Alınabilir duruyor şu şartlarda.

Isik sizmasi nasil yok? boyle bir olaya imkan yok. 20 binlik monitor alsan bile sizma vardır ips de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri