🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Hocam ürün elime geldi arka tarafta fabrika çıkışlı olduğunu düşündüğüm nokta kadar bir sürtme var

Black Screende ışık fazla gibi geldi

Birde siyah ekranda iken dikey şekilde sanki çizgiler var gibi daha önce 4 farklı model daha kullandım ilk defa denk geldim sorun mu bilmiyorum bu durum

Değişime göndermeyi düşünüyorum arkadaki sürtme dışında değişimlik bir durum var mı sence ?

@Tayfunns

Ekler

• photo_1_2025-11-15_18-09-20.webp
    photo_1_2025-11-15_18-09-20.webp
    21.1 KB · Hit: 140
  • photo_2_2025-11-15_18-09-20.webp
    photo_2_2025-11-15_18-09-20.webp
    33.8 KB · Hit: 140
Hocam ürün elime geldi arka tarafta fabrika çıkışlı olduğunu düşündüğüm nokta kadar bir sürtme var

Birde siyah ekranda iken dikey şekilde sanki çizgiler var gibi daha önce 4 farklı model daha kullandım ilk defa denk geldim sorun mu bilmiyorum bu durum

Değişime göndermeyi düşünüyorum arkadaki sürtme dışında değişimlik bir durum var mı sence ?

@Tayfunns
Degistir hocam.

@Tayfunns
Umarım hepsi benzer sorunlarla dolu değildir, yeni sipariş geçtim.

Bendede böyle black screen de karanlik ortamda.

Dikey çizgiler yakin mesafeden cekince telefonda oluşuyor ancak göze gelmiyor benimkinde.

Uzak çekimde de bu şekilde.
1000151175.webp

Bendede böyle black screen de karanlik ortamda.

Dikey çizgiler yakin mesafeden cekince telefonda oluşuyor ancak göze gelmiyor benimkinde.

Uzak çekimde de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
telefon kamerasında böyle çıkması normal, telefonunuzda fotoğraf çekerken fotoğraf parlaklığını kısarak çekerseniz daha doğru bir sonuç görürüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
fasafiso3434
Geri