Dikey kablosuz süpürge önerisi lazım

Reaksiyon skoru
91
Bütçe
12000
Bütçem 12000 ıslak/kuru'ya gerek yok sadece süpürme işlemini güzel bir şekilde yapsa ve kompakt olsa yeter haznesi ortalama olsa iyi olur. İnce olursa iyi olur.

(Bahsettiğim süpürgeler ince uzun olanlardan çok da bilgim yoktur bunlae hakkında büyük ve hortumlu olanlardan istemiyorum. Teşekkürler.)

Bende bir aralar çok arayıştaydım.Bosch 712xxl veya samsung jet 85e bakıyordum fakat fiyatları çok gereksiz.En sonunda onvo ovdss01 aldım iş görüyor

Bende bir aralar çok arayıştaydım.Bosch 712xxl veya samsung jet 85e bakıyordum fakat fiyatları çok gereksiz.En sonunda onvo ovdss01 aldım iş görüyor
Kardedim hala memnunmusun supurgeden. Piyasaya gore cok uygun ama 5 lirami cope atacagima 10-15 liraya piyasa urunleri bakabilirim

Kardedim hala memnunmusun supurgeden. Piyasaya gore cok uygun ama 5 lirami cope atacagima 10-15 liraya piyasa urunleri bakabilirim
Aylardır kullanıyorum tek sıkıntısı batarya %20 nin altına düştüğünde geri sayım gibi 20 19 18 diye gidiyor hızlıca onun harici f/p.

Aylardır kullanıyorum tek sıkıntısı batarya %20 nin altına düştüğünde geri sayım gibi 20 19 18 diye gidiyor hızlıca onun harici f/p.
Eyvallah kardesim bakiyorum simdilik karar veremedim 😀

Eyvallah kardesim bakiyorum simdilik karar veremedim 😀
Yani iş görür tek sıkıntısı dediğim gibi o.Süpürgeye de nazik davranan birisi değilim o açıdan da benim gözümde geçti.Jak girişli ve uzun vadede sarj oluyor diyeceğim fakat bu dysonda bile öyleymiş maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,969
Üyeler
188,188
Son üye
strongwrist
Geri