Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,500
Bahsettiğin yer Technopat hocam. Ayrıca Recep Baltaş'ın yerinde olsaydım ben de banlardım bu arkadaşı. İyi yapmış.
Arkadaştan bağımsız; ayni .okun laciverti.
Bahsettiğin yer Technopat hocam. Ayrıca Recep Baltaş'ın yerinde olsaydım ben de banlardım bu arkadaşı. İyi yapmış.
Ben de anlam veremiyorum insan hakları mahkemesi olarak görüyorlar sanırımFarklı forumlardaki olaylarını insanlar neden gelip burada dert yanar anlamış değilim
Sitede açılmıyor ip ban atmışlar xd
Aynı sorun burda da var malesef senin konunun önemi yok yönetici be isterseAçtığım konu bu modlar kafalarına göre trol damgası vurup banlıyor banlarken bile yanlış yazmış.Nedenini sordum bir de rapor yasağı yedim.
Alıntıyı görüntüleDefinasyon diyeti nasıl?
Sabah 5 yumurta 50-60 gr yulaf bazen haşlama yumurta yulaf ise sıcak su ile karıştırlarak. Bazen de omlet halinde 5 gr zeytinyağı omlet için.2.öğün ara öğün 1-1.5 ölçek protein tozu su ya da yağsız süt ile yanına kreatin takviyeler vs.3.öğün akşam 150 gr makarna ya da 200 gr pirinç 600 gr tavuk...techolay.net
Recep beye biri ingilicze konuşunca havalı olmadığını açıklasın…Açtığım konu bu modlar kafalarına göre trol damgası vurup banlıyor banlarken bile yanlış yazmış.Nedenini sordum bir de rapor yasağı yedim.
Alıntıyı görüntüleDefinasyon diyeti nasıl?
Sabah 5 yumurta 50-60 gr yulaf bazen haşlama yumurta yulaf ise sıcak su ile karıştırlarak. Bazen de omlet halinde 5 gr zeytinyağı omlet için.2.öğün ara öğün 1-1.5 ölçek protein tozu su ya da yağsız süt ile yanına kreatin takviyeler vs.3.öğün akşam 150 gr makarna ya da 200 gr pirinç 600 gr tavuk...techolay.net
açtığı konuları görmedin mi adamın yarma ya hemen '' aa techolay da saçma sapan ban yedim'' konusuna hemen destekleyici yorum atayım triplerine girmeyin bomboş birisinin saçma sapan konularına atmışlar sınırsız ban.Aynı sorun burda da var malesef senin konunun önemi yok yönetici be isterse![]()