Çözüldü✓ Sıvı soğutma fanı PC kapalıyken dönüyor

Yoach

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
PC kapalı ama daha yeni fark ettim fanlar dönüyor nedendir

Kasanın kople fişini söktüm hala dönüyor trrrrr diye bir ses çıkarıyor ayrıca fanları elimle durdurdum ona rağmen hala dönmeye çalışıyor kasadaki diyet fanlar da ileri geri sanki titriyor ve bu kasa şu an elektriğe bağlı değil sıvı soğutmanında rgb si yakından bakınca yanıyor kırmızı bir şekilde

Kasanın kople fişini söktüm hala dönüyor trrrrr diye bir ses çıkarıyor ayrıca fanları elimle durdurdum ona rağmen hala dönmeye çalışıyor kasadaki diyet fanlar da ileri geri sanki titriyor ve bu kasa şu an elektriğe bağlı değil sıvı soğutmanında rgb si yakından bakınca yanıyor kırmızı bir şekilde
hocam bi şekilde güç gidiyor fanlara psu nun anahtarını kapatın kasanın açma kapama düğmesine uzunca basılı tutun sonra bakın yeniden bi

Komple fişi söktüm ama yaklaşık 10 dakikadan beri hâlâ kaldığı yerden devam ediyor

Hocam yanlış anlamayın ama çok güldüm fanlar bağımsızlığını ilan etmiş herhalde yani fişi söktükten sonra elektrik gelebilecek tek yer anakart üstündeki bios pilidir oda zannetmiyorum psunun içinde elektrik kalıyor desem oda o kadar sürmez. Zorla dönmeye çalışıyor diyorsunuz. fanların bağlantısı anakart üzerinde nerde.

PC kapalı ama daha yeni fark ettim fanlar dönüyor nedendir
güç kaynagını kestiğin halde fan nasıl döner ya ooffff asdasdas neyse büyük bir ihtimal psunuz da sıkıntı vardır. fanların hepsimi dönüyor yoksa 1 tanesi mi

Amin diyen kedi, salavat getiren kuş, anne diyen kertenkele, Allah diyen horozdan sonra şimdi de elektriksiz çalışan fanlar çıktı başımıza.

Sadece sıvı soğutma fanları elektrik olmamasına rağmen dönmeye çalışıyor şimdi işten geldim sabah saat 9 dan beri fişe bağlı değil ama eve geldim gene aynı şekil devam ediyor ama fişe bağlıyken bütün fanlar ileri geri geliyor kapalı halinden bahsediyorum kime sorsam ilk defa duyorum diyor ben bişey anlamdım bi de ince bir ses var vzzzzzz diye

Sana Zahmet Bi Videosunu Cekip Atarmısın Gozumle Görmezsem İnanmam Valla :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,141
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri