hocam bi şekilde güç gidiyor fanlara psu nun anahtarını kapatın kasanın açma kapama düğmesine uzunca basılı tutun sonra bakın yeniden biKasanın kople fişini söktüm hala dönüyor trrrrr diye bir ses çıkarıyor ayrıca fanları elimle durdurdum ona rağmen hala dönmeye çalışıyor kasadaki diyet fanlar da ileri geri sanki titriyor ve bu kasa şu an elektriğe bağlı değil sıvı soğutmanında rgb si yakından bakınca yanıyor kırmızı bir şekilde
Hocam yanlış anlamayın ama çok güldüm fanlar bağımsızlığını ilan etmiş herhalde yani fişi söktükten sonra elektrik gelebilecek tek yer anakart üstündeki bios pilidir oda zannetmiyorum psunun içinde elektrik kalıyor desem oda o kadar sürmez. Zorla dönmeye çalışıyor diyorsunuz. fanların bağlantısı anakart üzerinde nerde.Kasanın kople fişini söktüm hala dönüyor trrrrr diye bir ses çıkarıyor ayrıca fanları elimle durdurdum ona rağmen hala dönmeye çalışıyor kasadaki diyet fanlar da ileri geri sanki titriyor ve bu kasa şu an elektriğe bağlı değil sıvı soğutmanında rgb si yakından bakınca yanıyor kırmızı bir şekilde
güç kaynagını kestiğin halde fan nasıl döner ya ooffff asdasdas neyse büyük bir ihtimal psunuz da sıkıntı vardır. fanların hepsimi dönüyor yoksa 1 tanesi miPC kapalı ama daha yeni fark ettim fanlar dönüyor nedendir
buraya video atılmıyor nasıl atıcam isterseniz wp den atabilirimSana Zahmet Bi Videosunu Cekip Atarmısın Gozumle Görmezsem İnanmam Valla![]()
youtubeye yükleyipte atabilirsinBura
buraya video atılmıyor nasıl atıcam isterseniz wp den atabilirim
fişe bağlı değil cihaz nasıl daha kısa devre yapabilirimPSU yu kapat yada manuel kısa devre et. Hala devam ediyorsa ortamdaki hava akışı herhalde. Yoksa da sonsuz enerjiyi bulmuş olabilirsin
youtubeye h
Tamamdıryoutubeye yükleyipte atabilirsin