denedim hocam ama sıcaklık asla düşmedi aynı şekilde kısa sürede 100leri geçiyor sıcaklıkson resimde pompa devri var görünüyor. bu durumda anakarttaki pump başlığında sıkıntı var. siz pompa bağlantısını cpu_fan başlığına, radyatör fanlarını da sys_fan başlığına takın öyle kullanın. sorunlu olan anakarttaki pump başlığı bence.
Valla sormadık bugünde garantiye yolladım firmayla görüştüm resim falan attım kablolamada sıkıntı yok siz yollayın biz fiziki bakalım dediler bende öyle yaptım umarım farklı bir marka soğutucu takarlar kule tipi bile uyar banakeşke sorup gelir gelmez ilana koysaydınız cihazı ya da özelleştirme var ise farklı marka seçseydiniz
değişim yapmaz diye düşünüyorum garanti kapsamında tamirlik durum varsa tamir edilir gönderilir öyle bir durumda direk ilana koyup başka soğutma bakmaya başlayındenedim hocam ama sıcaklık asla düşmedi aynı şekilde kısa sürede 100leri geçiyor sıcaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla sormadık bugünde garantiye yolladım firmayla görüştüm resim falan attım kablolamada sıkıntı yok siz yollayın biz fiziki bakalım dediler bende öyle yaptım umarım farklı bir marka soğutucu takarlar kule tipi bile uyar bana