dokuz eylül izmirdeDeü nere
Muhendislerin maas begenmedigi mi hahahahahahah? Dostum muhendisler is mi bulabiliyormus ? Bir de ayrica asgari verirsen calismaz tabi adamHer bölüm ordu gibi mezun veriyor. Mühendislerin maaş begenmedigi kolay iş bulamadığı zamana girdik Türkiye ve gidiyor.
Ybs mezunu hicbir zaman yazılım ya da bilgisayar mühendisi gibi degerlendirilmeyecek. Alınacakları pozisyon maaşı şartları da ona göre olacak.
Dışardan kendini cok gelistirirsen (her bölüm meslek icin gecerli) para kazanır fırsatlar bulursun. Onun dışında Lisans mezunuyum dümenden yazılıma ilgim var bölümü.
e aynı şeyi diyorum zaten ?Muhendislerin maas begenmedigi mi hahahahahahah? Dostum muhendisler is mi bulabiliyormus ? Bir de ayrica asgari verirsen calismaz tabi adam
Dokuz Eylül olduğunu biliyordum ama kısaltma şeklinde yazmasınlar diye bilerek sordumdokuz eylül izmirde
ulan sağ tık araştır yapsana
benim saflığım hocamDokuz Eylül olduğunu biliyordum ama kısaltma şeklinde yazmasınlar diye bilerek sordum
Cerrahpaşabenim saflığım hocam
İüc nedir peki , ne olduğunu biliyor musunuz
Dostum begenmiyor diyorsune aynı şeyi diyorum zaten ?
ben olsam okumazdım ama yinede sen bilirsinDEÜ YBS dusunuyorum 11. sinif ogrencisyim ondan dolayi daha 2 sene var sinava kimisi iyi bir bolum diyor kimisi kotu issiz kalirsin demis kararsiz kaldim açıkçası.