RTX 3080 TI için PSU Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
17
Selamlar. 3080 ti aldım. 3x8 pin psu girişi istiyor. Nzxt C750 Bronze alacaktım. Ancak 2x8 var onda. 3x8 pinli ve 4k fiyatı geçmeyecek bir psu önerir misiniz?

Yapıştır.
Hocam bunda 2x8 gpu diyor ama. Ben 3x8 arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıştır.
Cooler Master G Gold V2 750w gördüm ama o nasıldır? 4100 tl sinerjide tam bütçeye de uygun

Veya Corsair CX750 var 1x 6+2 ve 1x 2x6+2 ekran kartı kablosuna sahip.

Selamlar. 3080 ti aldım. 3x8 pin psu girişi istiyor. Nzxt C750 Bronze alacaktım. Ancak 2x8 var onda. 3x8 pinli ve 4k fiyatı geçmeyecek bir psu önerir misiniz?
3 ayrı kanaldan 8 pin beslemeyi bu fiyata bulman biraz zor illa iki kanalı tek kanaldan gelecek şekilde bağlayacaksın. Corsair cx750 bakabilirsin 3K küsur fiyatı var şuan yeterli şekilde besler

3 ayrı kanaldan 8 pin beslemeyi bu fiyata bulman biraz zor illa iki kanalı tek kanaldan gelecek şekilde bağlayacaksın. Corsair cx750 bakabilirsin 3K küsur fiyatı var şuan yeterli şekilde besler
Bende iki tercih arasındayım sizce hangisi?
Corsair CX750 mi
Cooler Master G Gold V2 750w mi

Cooler Master 80+ Gold. Onu belirteyim.

Daha önce hiç high power kullanmadım. Güvenilir mi sizce?

Cooler master, corsair felen daha içime yatıyor.

Köklü bir psu üreticisi ürünleri sağlamdır.

Konuda paylaşılan bütün PSU'lardan daha sağlam. Bütçeyi 5.5K civarına çekersen ömürlük PSU tavsiye edebilirim.

Konuda paylaşılan bütün PSU'lardan daha sağlam. Bütçeyi 5.5K civarına çekersen ömürlük PSU tavsiye edebilirim.
Önerirseniz iyi olur belki direkt onu alabilirim. Ama upgrade lere açık olması benim için önemli ilerde ryzen 7 5700 veya çok ilerde am5 e geçersem desteklemesi lazım 5.5k ya🙃

Hiç olmadı bu 800w high poweri alırım

Önerirseniz iyi olur belki direkt onu alabilirim. Ama upgrade lere açık olması benim için önemli ilerde ryzen 7 5700 veya çok ilerde am5 e geçersem desteklemesi lazım 5.5k ya🙃

Hiç olmadı bu 800w high poweri alırım
Yılbaşını beklerseniz 4.5-5K arasına düşme ihtimali var. Aynı modeli farklı sitelerden de araştırabilirsiniz.

Evet gerçekten güzel. Bütçe çıkarsa bunu, çıkmaz ise high poweri alıyorum hocam. Sizce 50w için (koruma olarak ne farkı var bilmiyorum) 1700 gibi daha yüksek fiyat vermeye değer mi?

Evet gerçekten güzel. Bütçe çıkarsa bunu, çıkmaz ise high poweri alıyorum hocam. Sizce 50w için (koruma olarak ne farkı var bilmiyorum) 1700 gibi daha yüksek fiyat vermeye değer mi?
Sadece 50W diye düşünme. PSU hem modüler, hem de malzeme kalitesi bir gömlek daha üstün. Aradaki fark boşuna değil yani.

Geri