YardimDestek2
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Selamlar. 3080 ti aldım. 3x8 pin psu girişi istiyor. Nzxt C750 Bronze alacaktım. Ancak 2x8 var onda. 3x8 pinli ve 4k fiyatı geçmeyecek bir psu önerir misiniz?
Yapıştır.Selamlar. 3080 ti aldım. 3x8 pin psu girişi istiyor. Nzxt C750 Bronze alacaktım. Ancak 2x8 var onda. 3x8 pinli ve 4k fiyatı geçmeyecek bir psu önerir misiniz?
Hocam bunda 2x8 gpu diyor ama. Ben 3x8 arıyorumYapıştır.
![]()
MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze Güç Kaynağı
MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Cooler Master G Gold V2 750w gördüm ama o nasıldır? 4100 tl sinerjide tam bütçeye de uygunYapıştır.
![]()
MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze Güç Kaynağı
MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
3 ayrı kanaldan 8 pin beslemeyi bu fiyata bulman biraz zor illa iki kanalı tek kanaldan gelecek şekilde bağlayacaksın. Corsair cx750 bakabilirsin 3K küsur fiyatı var şuan yeterli şekilde beslerSelamlar. 3080 ti aldım. 3x8 pin psu girişi istiyor. Nzxt C750 Bronze alacaktım. Ancak 2x8 var onda. 3x8 pinli ve 4k fiyatı geçmeyecek bir psu önerir misiniz?
Bende iki tercih arasındayım sizce hangisi?3 ayrı kanaldan 8 pin beslemeyi bu fiyata bulman biraz zor illa iki kanalı tek kanaldan gelecek şekilde bağlayacaksın. Corsair cx750 bakabilirsin 3K küsur fiyatı var şuan yeterli şekilde besler
Daha önce hiç high power kullanmadım. Güvenilir mi sizce?![]()
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Köklü bir psu üreticisi ürünleri sağlamdır.Daha önce hiç high power kullanmadım. Güvenilir mi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cooler master, corsair felen daha içime yatıyor.
Konuda paylaşılan bütün PSU'lardan daha sağlam. Bütçeyi 5.5K civarına çekersen ömürlük PSU tavsiye edebilirim.Daha önce hiç high power kullanmadım. Güvenilir mi sizce?
Cooler master, corsair felen daha içime yatıyor.
Önerirseniz iyi olur belki direkt onu alabilirim. Ama upgrade lere açık olması benim için önemli ilerde ryzen 7 5700 veya çok ilerde am5 e geçersem desteklemesi lazım 5.5k yaKonuda paylaşılan bütün PSU'lardan daha sağlam. Bütçeyi 5.5K civarına çekersen ömürlük PSU tavsiye edebilirim.
Yılbaşını beklerseniz 4.5-5K arasına düşme ihtimali var. Aynı modeli farklı sitelerden de araştırabilirsiniz.Önerirseniz iyi olur belki direkt onu alabilirim. Ama upgrade lere açık olması benim için önemli ilerde ryzen 7 5700 veya çok ilerde am5 e geçersem desteklemesi lazım 5.5k ya
Hiç olmadı bu 800w high poweri alırım
![]()
Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Evet gerçekten güzel. Bütçe çıkarsa bunu, çıkmaz ise high poweri alıyorum hocam. Sizce 50w için (koruma olarak ne farkı var bilmiyorum) 1700 gibi daha yüksek fiyat vermeye değer mi?![]()
Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Sadece 50W diye düşünme. PSU hem modüler, hem de malzeme kalitesi bir gömlek daha üstün. Aradaki fark boşuna değil yani.Evet gerçekten güzel. Bütçe çıkarsa bunu, çıkmaz ise high poweri alıyorum hocam. Sizce 50w için (koruma olarak ne farkı var bilmiyorum) 1700 gibi daha yüksek fiyat vermeye değer mi?