2.sahibinden araba ilk sahibi taktırmamış 2.sahibi kendi taktırmış 2020de almış öyle dedi200.000kmde takılmış yalanına inandıysanız alınır![]()
Uzak durum hocam2.sahibinden araba ilk sahibi taktırmamış 2.sahibi kendi taktırmış 2020de almış öyle dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.4twinport tek kapı corsa sport ile arasında kaldım oda 2008 210binde sağ çn çamurluk değişen bel altı boyalı tam otomatik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hondanın ön üç değienmiş farklı zamanlarda
hocam arabaya orjınallıgını bozmadan orj yerlerıne guzel bır ses sıstemı takılmış ve yalıtımda yaptırılmışYaklaşık 5 yıl boyunca civic sport (ep2) kasayı kullandım. 2006 model otomatikti benimki. D16V1 motor kodlu klasik vtec2 motoruna sahip. şanzıman 4 ileri tork konvertörlü yine vtec2 deki şanzıman. motor parçaları tamamen vtec2 kasa ile aynı. kaporta olarak facebook forumlarında bulunuyor fakat vtec2 lerin kadar uygun ve bol değil.Motor şanzıman ve lpg uyumu konusunda hiçbir sorun yaşamazsın. Lpg ye çok uyumlu bir motor. İç mekan aşırı ferah. Hatta şuanda corsa d kullanıyorum. 4 kapılı olmasına rağmen ep2 aracımda arka diz mesafesi corsa d aracımdan daha iyi diyebilirim. 2 kapı olmasına rağmen 4 kişi rahatlıkla seyahat edebilir.
-Eksi olarak yalıtımı söyleyebilirim. Klasik japon araçları gibi yalıtım konusunda bunlar da zayıf.
-Sonradan double teyp takacaksanız çerçevesini türkiyede bulmak zor.
alınmaz 450 ye daha iyi araçlar bulursun 2005 araç artık alınmaz 2008 in altına düşmeyinhonda civic 1.6 ep2 kasa 2005 model 235.00km de otomatik 4 ileri benzın lpg lpg 200bındeyken takılmış
araba bakımlı duruyo değişensiz 450bın tl ye alınır mı? sızce sorun cıkarırmı parça sorunu falan
o zaman güzel. fiyatı biraz daha aşağı çekebilirseniz alınabilir. 4 kapı araçlar gibi çabuk satılmayacağını bilin.hocam arabaya orjınallıgını bozmadan orj yerlerıne guzel bır ses sıstemı takılmış ve yalıtımda yaptırılmış