Öneri Sapphire Radeon RX 9070 XT NITRO+ Undervolt Ayarları

Tamamdır uzun bir süre 85 ofset ile ramleri zorlayacağım. Teşekkürler gelişme stabilite yakalarsam tekrar paylaşırım
bu arada şimdi imzanızda gördüm. FSP vita 850W kullanıyormuşsunuz. normalde bir problem yok o psu da. fakat Vita modellerinde Voltaj dengesizliği problemlerinden bahsediliyordu yabancı kaynaklarda. voltaj düşürmeşeye çalışırken dengesizlikten kaynaklıda sürekli crash yiyor olabilir. ben 1000W aldıydım şuanlık bi problem yok inşallahda ilerde olmaz.

bu arada şimdi imzanızda gördüm. FSP vita 850W kullanıyormuşsunuz. normalde bir problem yok o psu da. fakat Vita modellerinde Voltaj dengesizliği problemlerinden bahsediliyordu yabancı kaynaklarda. voltaj düşürmeşeye çalışırken dengesizlikten kaynaklıda sürekli crash yiyor olabilir. ben 1000W aldıydım şuanlık bi problem yok inşallahda ilerde olmaz.
Hocam oyunlarda henüz hiç olmadı belki de ondan crash veriyodur bilmiyorum ancak masaüstünde video izlerken filan 1-2 saniyelik ses ile mouse takılması kitlenmesi gibi bir şey oluyor eski kartım 3080 de de oluyordu işlemciye ve psu aynıydı işlemciye yordum belki vardır ve bu sebep oluyordur.
Hocam neden -90 ofset giriyorsun frekans yükseltmek istiyorsan? Aynı şekilde güç limitini düşürmene de gerek yok. Tam olarak yapmak istediğini anlasam ona göre bir tavsiye vereceğim ama anlamadım ne yapmak istediğini.
Max frekans düşürüp almışım ss i yeni gördüm günceli yükledim

Max frekans düşürüp almışım ss i yeni gördüm... Hocam oyunlarda henüz hiç olmadı belki de ondan crash veriyodur bilmiyorum ancak masaüstünde video izlerken filan 1-2 saniyelik ses ile mouse takılması kitlenmesi gibi bir şey oluyor eski kartım 3080 de de oluyordu işlemciye ve psu aynıydı işlemciye yordum belki vardır ve bu sebep oluyordur.
bilmiyorum bilgisayar parçaları çok karmaşık ve araştırmak gereken şeyler. biraz abartı bi örnek olacak ama düz Ramlerden kaynaklı bile sorun yaşayabilirsiniz. ama benim duyduğum kadarıyla normal FSP Vita ürünleri A tier yüksek psular fakat bazı tier list yapanların 850W olan versiyonda voltaj dengesizliği olduğundan kaynaklı B tiere koyduklarını gördüm,1000W dada var ama zaten verebildiği voltaj yüksek olduğundan fazla etki etmediğinden A tier koyuyolar. Siz eğer mümkünse dediğim gibi rehberimdeki ayarları deneyip ufak ufak arttırarak crash yiyeseye kadar denemeler yapın. ben şuanda undervoltlu kullanıyorum ve sıkıntısız kullanıyorum

bilmiyorum bilgisayar parçaları çok karmaşık ve araştırmak gereken şeyler. biraz abartı bi örnek olacak ama düz Ramlerden kaynaklı bile sorun yaşayabilirsiniz. ama benim duyduğum kadarıyla normal FSP Vita ürünleri A tier yüksek psular fakat bazı tier list yapanların 850W olan versiyonda voltaj dengesizliği olduğundan kaynaklı B tiere koyduklarını gördüm,1000W dada var ama zaten verebildiği voltaj yüksek olduğundan fazla etki etmediğinden A tier koyuyolar. Siz eğer mümkünse dediğim gibi rehberimdeki ayarları deneyip ufak ufak arttırarak crash yiyeseye kadar denemeler yapın. ben şuanda undervoltlu kullanıyorum ve sıkıntısız kullanıyorum
-85 voltaj ofset 2700 ram mhz %-18 güç limiti hala çöküyor :D

Geri