❌İndirim Bitti! 🔥 Salomon Ayakkabılarda Sepette %50 Net İndirim 🔥🔥

Hocam ay başında 6200 e skychaser almıştım ama gönlüm hep bunlardaydı ahh ah

Bunlarin rahatlığı ortopedisi nasıldır skechersla nikela kıyaslarsak. Tabanı sert konforsuz vs gibi çok yorum var?

Hocam avm fiyatlarından uygun çoğu x 360 ı 7299 a satıyorlardı
Hepsi değil zaten kıyas etmede fayda var, mesela speedcross4 gtx modelini uzun zamandır hem kendime hem babama alıyorum 5-6 çift eskitmişizdir, en son 22 ekimde 3800 liraya almışım emin olmak için girip baktım(Amazon.com.tr satıcılı.) ilk gözüme çarpan o oldu.Aynı ayakkabının normal fiyatının 10.000 tl olma ihtimali yok o yüzden bilgilenme ihtiyacı duydum.

İşim gereği 10 saate yakın ayakta ve hareket halindeyim 2 ayda skecher bile patlatmışlığım var salomon hiç kullanmadım denemedim, sağlamlığı nasıl 2-3 ayda patlamasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20251128_143858_Hepsiburada.webp

Bu model gözüme çarptı normalde 42 giyiyorum 42.5 mu yoksa 43 1/3 mü

İşim gereği 10 saate yakın ayakta ve hareket halindeyim 2 ayda skecher bile patlatmışlığım var salomon hiç kullanmadım denemedim, sağlamlığı nasıl 2-3 ayda patlamasın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu model gözüme çarptı normalde 42 giyiyorum 42.5 mu yoksa 43 1/3 mü
42,5 ideal olabilir.

Bunlarin rahatlığı ortopedisi nasıldır skechersla nikela kıyaslarsak. Tabanı sert konforsuz vs gibi çok yorum var?
Her modeli ayni degildir muhtemelende alphacross 3 aldım. Giydigim en rahatsiz ayakkabi. Sanki ayak değil bafra pidesi için yapılmış. Rahatlık 0. Wide olani varsa ona lafim yok. Çünkü Skechers wide almistim giydiğim en rahat ayakkabıda o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri