Hocam avm fiyatlarından uygun çoğu x 360 ı 7299 a satıyorlardıÇoğu şişirilmiş fiyat, kıyas etmeden almayın derim.
Hepsi değil zaten kıyas etmede fayda var, mesela speedcross4 gtx modelini uzun zamandır hem kendime hem babama alıyorum 5-6 çift eskitmişizdir, en son 22 ekimde 3800 liraya almışım emin olmak için girip baktım(Amazon.com.tr satıcılı.) ilk gözüme çarpan o oldu.Aynı ayakkabının normal fiyatının 10.000 tl olma ihtimali yok o yüzden bilgilenme ihtiyacı duydum.Hocam avm fiyatlarından uygun çoğu x 360 ı 7299 a satıyorlardı
Çok uzun süre dayanıyor.Bu ne olum 5-6 bine ayakkabı mı olur asgari ücret 22 bin
İşim gereği 10 saate yakın ayakta ve hareket halindeyim 2 ayda skecher bile patlatmışlığım var salomon hiç kullanmadım denemedim, sağlamlığı nasıl 2-3 ayda patlamasın
42,5 ideal olabilir.İşim gereği 10 saate yakın ayakta ve hareket halindeyim 2 ayda skecher bile patlatmışlığım var salomon hiç kullanmadım denemedim, sağlamlığı nasıl 2-3 ayda patlamasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu model gözüme çarptı normalde 42 giyiyorum 42.5 mu yoksa 43 1/3 mü
Salomon XA Pro 3D V8 / V9 Widetırnak batması için önü geniş var mı bildiğiniz @TurkoyuncuNET
aaa hocam wide diye grubu mu var iyiymiş bu soruna yönelikseSalomon XA Pro 3D V8 / V9 Wide
Salomon Speedcross 6 Wide
Salomon X Ultra 4 Wide
Size Salomon grubunda Wide olan ayakkabılar sorun yaratmaz.
Her modeli ayni degildir muhtemelende alphacross 3 aldım. Giydigim en rahatsiz ayakkabi. Sanki ayak değil bafra pidesi için yapılmış. Rahatlık 0. Wide olani varsa ona lafim yok. Çünkü Skechers wide almistim giydiğim en rahat ayakkabıda oBunlarin rahatlığı ortopedisi nasıldır skechersla nikela kıyaslarsak. Tabanı sert konforsuz vs gibi çok yorum var?