Keptın
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,918
1800 e başka ne alınabilir diye bi düşünmek lazımnasıldır
mchose kulaklıklara bakabilirsinxbox ve pc için bir kulaklık arıyorum aslında niyetim kablosuz ama ne yazık ki açtığım konuya kimse cevap vermedi. Eğer bildiğiniz 3500 tl bütçeyle alabileceğim bir kulaklık varsa önerebilir misiniz?
gaming gen den baktım bütün modelleri ps ile uyumlu ama xbox ile uyumlu modeli yok sanırım bildiğiniz var mı xbox uyumul?mchose kulaklıklara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullanıp iade ettiğim bir ürün kronik sorunla dolu kulaklığın vidaları sürekli düşüyor mikrofon rezalet
4600e az önce hepsiburada dan cloud 3s aldımxbox ve pc için bir kulaklık arıyorum aslında niyetim kablosuz ama ne yazık ki açtığım konuya kimse cevap vermedi. Eğer bildiğiniz 3500 tl bütçeyle alabileceğim bir kulaklık varsa önerebilir misiniz?
xbox uyumlu kulaklık diye bakıyorum ama açılmama kısımlarında hep ps ve pc yazıyor o yüzden hangisinin uyumlu olduğunu da anlayamıyorum4600e az önce hepsiburada dan cloud 3s aldım
ben de aynı şekilde hem xbox hem de pc de çalışacak bi kulaklık arıyorum. Xbox wireless headset e baktım fakat pek ilgimi çekmedi ve çok pahalı. Eğer bulabilirsem buraya da yazarım hocamxbox uyumlu kulaklık diye bakıyorum ama açılmama kısımlarında hep ps ve pc yazıyor o yüzden hangisinin uyumlu olduğunu da anlayamıyorum
Bütçem 3500 - max 4000 maalesef
Teşekkür ederim ben de aynı şekilde bulabilirsem yazarım buraya.ben de aynı şekilde hem xbox hem de pc de çalışacak bi kulaklık arıyorum. Xbox wireless headset e baktım fakat pek ilgimi çekmedi ve çok pahalı. Eğer bulabilirsem buraya da yazarım hocam
ben de aynı şekilde hem xbox hem de pc de çalışacak bi kulaklık arıyorum. Xbox wireless headset e baktım fakat pek ilgimi çekmedi ve çok pahalı. Eğer bulabilirsem buraya da yazarım hocam