🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 1X Kulaklık - 1.789 TL

Keptın

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,918
61eEBcP4ogL._AC_SY879_.jpg

xbox ve pc için bir kulaklık arıyorum aslında niyetim kablosuz ama ne yazık ki açtığım konuya kimse cevap vermedi. Eğer bildiğiniz 3500 tl bütçeyle alabileceğim bir kulaklık varsa önerebilir misiniz?

xbox ve pc için bir kulaklık arıyorum aslında niyetim kablosuz ama ne yazık ki açtığım konuya kimse cevap vermedi. Eğer bildiğiniz 3500 tl bütçeyle alabileceğim bir kulaklık varsa önerebilir misiniz?
mchose kulaklıklara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanıp iade ettiğim bir ürün kronik sorunla dolu kulaklığın vidaları sürekli düşüyor mikrofon rezalet

mchose kulaklıklara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanıp iade ettiğim bir ürün kronik sorunla dolu kulaklığın vidaları sürekli düşüyor mikrofon rezalet
gaming gen den baktım bütün modelleri ps ile uyumlu ama xbox ile uyumlu modeli yok sanırım bildiğiniz var mı xbox uyumul?

4600e az önce hepsiburada dan cloud 3s aldım

4600e az önce hepsiburada dan cloud 3s aldım
xbox uyumlu kulaklık diye bakıyorum ama açılmama kısımlarında hep ps ve pc yazıyor o yüzden hangisinin uyumlu olduğunu da anlayamıyorum :)
Bütçem 3500 - max 4000 maalesef

xbox uyumlu kulaklık diye bakıyorum ama açılmama kısımlarında hep ps ve pc yazıyor o yüzden hangisinin uyumlu olduğunu da anlayamıyorum :)
Bütçem 3500 - max 4000 maalesef
ben de aynı şekilde hem xbox hem de pc de çalışacak bi kulaklık arıyorum. Xbox wireless headset e baktım fakat pek ilgimi çekmedi ve çok pahalı. Eğer bulabilirsem buraya da yazarım hocam

ben de aynı şekilde hem xbox hem de pc de çalışacak bi kulaklık arıyorum. Xbox wireless headset e baktım fakat pek ilgimi çekmedi ve çok pahalı. Eğer bulabilirsem buraya da yazarım hocam
Teşekkür ederim ben de aynı şekilde bulabilirsem yazarım buraya.

bunu sipariş ettim hocam arkadaşımda var ve memnun.

Geri