Yardım KTC 3437₺lik monitör SİPARİŞ ETTİM İYİ Mİ?????

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,249
3437/3 taksit aldım ekstrem daha yeni kesilmişti zaten iyi de denk geldi 20” eski Casper monitörüm bozuldu iki gün evvel tamirine bile 500-1000istiyorlar
Abim gerek yok bir monitör neyine yetmiyor diye beynim ile izdivaç eyleyecek.
Ana monitör olarak bunu kullanmayı düşünüyorum Philips a320m monitör var 180hzlik ne diyonuz dostlar

Ekler

• IMG_6497.webp
    IMG_6497.webp
    207.5 KB · Hit: 71
  • IMG_6496.webp
    IMG_6496.webp
    45.9 KB · Hit: 71
arkadaşlar biri beni şapkasına takıpta bi cevap mı verse kargoya verdiler la ürünü

arkadaşlar biri beni şapkasına takıpta bi cevap mı verse kargoya verdiler la ürünü
ya zaten sipariş vermişsin bro ne diyelim kargoya verildikten sonra zaten kargo gelene kadar iade edemezsin kağıt üstünde fiyatına göre iyi

bu fiyata bu özellikler iyi zaten, cok düsünme.

dostum bence monitör güzel 24.5 inç de gayet yeterli hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bedava bence

o kadar derdimi anlattim sapkanıza takılmak istemem daha cok hosunuza gitti teşekkürler forumdaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya zaten sipariş vermişsin bro ne diyelim kargoya verildikten sonra zaten kargo gelene kadar iade edemezsin kağıt üstünde fiyatına göre iyi
sizi beklesem monitör 10k olcak mecbur önce sipariş verip sonra soruyoz kanka

3500 tl ye 200hz monitor almışssın 24 inç al kullan evladiyelik dayım ne bekliyorsun ki bu fiyata daha iyisini bulmayı ummuyorsan devamke :D

3500 tl ye 200hz monitor almışssın 24 inç al kullan evladiyelik dayım ne bekliyorsun ki bu fiyata daha iyisini bulmayı ummuyorsan devamke :D
hocam monitör FP anlamında 10 üzerinden kaç yani kullanan eden var mı iyi mi onu soruyom bide bendeki philipsten iyi mi ona göre bunu ana monitör yapıcam

@siyahbent yani o fiyat bandına göre 10 üzerinde 7.5 alır rahat alır kötü değil ha üstüne 1000 tl daha koyarsın 240hz 24 inc de alırsın ama tabi senin aldığın üründe gayet güzel gsync var miss gibi monitor 24 inç de kötü değil ben 10 sene 24 inç kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@siyahbent alırken dikkat et ölüpiksel çıkma durumu olabilir ona göre al sağlam olsun. ömürlük kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri