Yardım ThermalRight TL-C12W-S V3 almalı mıyım?

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Bütçe
1900
Arkadaşlar sepetim böyle kasamın üst kısmında kullanacağım için egzoz fan olmalı ve sistemim foto da göründüğü üzere beyaz yapmaya çalışıyorum bu yüzden beyaz olmalı görsellik içinde argb istiyorum anakartım gigabyte b850 eagle ICE bu modelleri kullanabilir miyim veya tavsiye edeceğiniz alternatif tavsiyeleriniz var mı? bu konularda bilgim hiç yok yardıma ihtiyacım var.
@NVIDIAMDINTEL @shaco27 @Volkan:/ @Abdullah Hacıgül

1764363163943.webp

Ekler

• pc son.webp
    pc son.webp
    247.6 KB · Hit: 29
Arkadaşlar sepetim böyle kasamın üst kısmında kullanacağım için egzoz fan olmalı ve sistemim foto da göründüğü üzere beyaz yapmaya çalışıyorum bu yüzden beyaz olmalı görsellik içinde argb istiyorum anakartım gigabyte b850 eagle ICE bu modelleri kullanabilir miyim veya tavsiye edeceğiniz alternatif tavsiyeleriniz var mı? bu konularda bilgim hiç yok yardıma ihtiyacım var.

Alıntıyı görüntüle
üstte thermalright tavana takmak için yeterli olur. fakat yüksek rpm de biraz sesli gelebilir. bana göre normal :)

Alıntıyı görüntüle
https://www.gaming.gen.tr/urun/764171/thermalright-tl-m12qw-argb-120mm-beyaz-kasa-fani/ hem düz hem ters olanı var harikalar yer kaplamıyor.kablo kirligigi az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,601
Üyeler
187,536
Son üye
pcustasi12
Geri