🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Sevgili arkadaşlar bir çok kişiye kod gönderdim. Artık bana yazmazsanız sevinirim. Okumadığım mesajlara da kod gönderdiğimde elimde kalırsa buradan size mesaj olarak yazarım. Teşekkürler iyi seyirler.
Hocam valla ekledik de vermedi bize kod 1 adet alsam son defa? :)

Kampanya bitti sanırım ya 1 adet kod lazım dostlar olan varsa atabilir mi?

işte doyumsuz oldugunuz için bir daha gelmeyecek işin cırkını çıakrmakta üstümüze yok keşke konusu paylaşılmasaydı akşam adam gibi maçımıız izleseydik şimdi hme kod dan olduk hemde akşam maçı izleyemeyecegiz yıgılma olucak gg her şeyi çöp ediyoruz.

işte doyumsuz oldugunuz için bir daha gelmeyecek işin cırkını çıakrmakta üstümüze yok keşke konusu paylaşılmasaydı akşam adam gibi maçımıız izleseydik şimdi hme kod dan olduk hemde akşam maçı izleyemeyecegiz yıgılma olucak gg her şeyi çöp ediyoruz.
Kodunuz mu yok yoksa kalabalık olacak diye mi dediniz izleyemeyeceğiz diye

Kodunuz mu yok yoksa kalabalık olacak diye mi dediniz izleyemeyeceğiz diye
kodu girdim konusu paylaşılmadan önce kullanmıştım akbankı ara ara takip ediyorum ben akbank lı olmayan adamlara kod verdiginiz için akbank + akbank olmayan + digitiürk lü normal kullanııclar ile izleyecegiz yani 240p 360p yada dona dona hiçbir işe yaramadı yani kısaca server kalabalık olcak haddinden fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri