🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Haklısın ama kırmak istemedim kimseyi.
onda sorun yokda hocam bu sefer bizler izleyemecegiz biliyorsun intenetten ip den çekiyor maçı sonuçta bu konu olmuş 7.5k diger sitelerede düştüyse kafadan akşam normal digitürk kullanıcıları ile en az 100k-200k kişi olucak serverlarda rahat izleymeceegiz

Kardesim ben telefona uygulama yukledim, kampanyadan da faydalandim, simdi cihaz tanimlicam ama tek bir cihaz tanimlama varsa, telefondan izlemek zorunda kalabilirim. Bilgin var mi. Yani suan telefonu tanimlayip, aksam da akilli tvden veya en kotu ihtimal ile pcden izlemek istiyorum, dolayisiyla aksama da bunlardan birini tanimlamak zorunda kalabilirim. Skntı yasarmiyim?
Bende ilk defa izleyeceğim ama tüm cihazları tarayıcıdan onayladım. Sadece smart tv den izleyeceğim

Maçtan önce cihazı tanımlayın sonra yoğunluk vs olmasın

Ya arkadaş Beşiktaş maçını izlemek için aldım da zaten haftada bir tane maç oluyor bir haftalık üyelik vermenin mantığı ne yani ben şimdi izledim maçı bir daha maç izlemeyeceğim başka takımın maçını da izleyemiyorum çünkü sadece Beşiktaş maçına özel manasız olmuş yani biraz bu kampanya

İzleniyor diyen var izlenmiyor diyen var televizyondan izleniyor mu kesin bilgisi olan var mo

Kod vermiyor banka arkadaşlar

Itemsatis gibi sitelerde 25tlye satiyorlar oralara bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri