Optimus-Prime
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Kod olan var mı arkadaşlar bugün Macı rahat izleyeyim bari 
Hocam öyle yazıyor ama maç sırası girince giriş hakkınız yok va diyorHayır hepsinde geçerliAlıntıyı görüntüle
Hocam varsa alabilirimForumda 19 arkadaşa kod verdim. Herkese iyi seyirler. Sanada teşekkürler paylaşım icin.
Kardesim ben telefona uygulama yukledim, kampanyadan da faydalandim, simdi cihaz tanimlicam ama tek bir cihaz tanimlama varsa, telefondan izlemek zorunda kalabilirim. Bilgin var mi. Yani suan telefonu tanimlayip, aksam da akilli tvden veya en kotu ihtimal ile pcden izlemek istiyorum, dolayisiyla aksama da bunlardan birini tanimlamak zorunda kalabilirim. Skntı yasarmiyim?Tarayıcıdan girip Hesabım > Paketlerim bölümünden kupon kodu kullan diyerek paketi aktif edebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
İkinci önemli adım ise giriş yaptığınız cihazları Hesabım > Cihazlarım adımını takip ederek onay verip aktif hale getirmeniz gerekiyor.
Bu işlemi son dakikaya bırakırsanız maç yoğunluğu ile ilk 10 15 dk izleyemezsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hesap senin istediğin cihazı tanımla.Kardesim ben telefona uygulama yukledim, kampanyadan da faydalandim, simdi cihaz tanimlicam ama tek bir cihaz tanimlama varsa, telefondan izlemek zorunda kalabilirim. Bilgin var mi. Yani suan telefonu tanimlayip, aksam da akilli tvden veya en kotu ihtimal ile pcden izlemek istiyorum, dolayisiyla aksama da bunlardan birini tanimlamak zorunda kalabilirim. Skntı yasarmiyim?
Haklısın ama kırmak istemedim kimseyi.akşam 240p derbi izleme olayı kod isteyene vermeyin yıgılma olmasın artık