stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
43 e aldım laptopu. 55 etmez.
Zaten hak etmiyordu ama koltuk parasını yanına eklemişlerdi ve sözde hediye diyerek satıyorlardı o yüzden böyle.43 e aldım laptopu. 55 etmez.
Böyle bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz da böyle bir şey yok. Hani dediğin şey ancak ve ancak gelişmiş ülkelerde bir ihtimal olur onunda sebebi herkes 5070 5080 laptop alabilecek seviyeye gelmiştir ondan. İsim isim veremem ama bu algıyı oluşturan güruhu çok yakından takip ettiğimi söyleyebilirim. Forumun kurucusu da durumun farkına vardı da Allah'tan gereken cezayı verdi çoğuna bu güruhta. Öncelikle sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle böyle bir varsayıma varmak akıl işi değildir. Hadi siz neyse de sağdan soldan duydukları eleştiriler ile konu açanlara şahit oldum ve bu inanın büyük mağduriyetlere sebep oluyor. Konu açılıyor, konu benim modelimle ilgili ve kullanmışım yani ama deneyimim sizin güruh yüzünden çöp oldu diyebilirim. Sıcaklık değerlerini paylaşıyorum teknik verisi var elimde cihazın ama hala bildiğini söylemeye devam ediyor bu şahıslar çünkü onlar deneyimleme kavramını katlettiler yerine söylemleri tercih ettiler veyahut kusurlu ürünleri. Alkışlayanda gördüler mi deme keyiflerine. Tabii bu da yetmedi marka kayırma mı dersin ? Sırf marka kayırmadan her modele aynı muamele ile bakan mı ? Çeşit çeşit. Hani olayı o kadar ileriye taşıdınız ki eskiden forumlarda bir ürünün incelemesi 2 3 ay sonra gelirken model daha piyasaya sürülür sürülmez öneriliyor veya önerilmiyor. Bu tarz mesajların geleceği maalesef olamaz.Millet casper diye rtx5060 laptop 42k ya almadı bunu hiç almazlar
Hocam niye bu kadar celallendiniz anlamadın.Böyle bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz da böyle bir şey yok. Hani dediğin şey ancak ve ancak gelişmiş ülkelerde bir ihtimal olur onunda sebebi herkes 5070 5080 laptop alabilecek seviyeye gelmiştir ondan. İsim isim veremem ama bu algıyı oluşturan güruhu çok yakından takip ettiğimi söyleyebilirim. Forumun kurucusu da durumun farkına vardı da Allah'tan gereken cezayı verdi çoğuna bu güruhta. Öncelikle sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle böyle bir varsayıma varmak akıl işi değildir. Hadi siz neyse de sağdan soldan duydukları eleştiriler ile konu açanlara şahit oldum ve bu inanın büyük mağduriyetlere sebep oluyor. Konu açılıyor, konu benim modelimle ilgili ve kullanmışım yani ama deneyimim sizin güruh yüzünden çöp oldu diyebilirim. Sıcaklık değerlerini paylaşıyorum teknik verisi var elimde cihazın ama hala bildiğini söylemeye devam ediyor bu şahıslar çünkü onlar deneyimleme kavramını katlettiler yerine söylemleri tercih ettiler veyahut kusurlu ürünleri. Alkışlayanda gördüler mi deme keyiflerine. Tabii bu da yetmedi marka kayırma mı dersin ? Sırf marka kayırmadan her modele aynı muamele ile bakan mı ? Çeşit çeşit. Hani olayı o kadar ileriye taşıdınız ki eskiden forumlarda bir ürünün incelemesi 2 3 ay sonra gelirken model daha piyasaya sürülür sürülmez öneriliyor veya önerilmiyor. Bu tarz mesajların geleceği maalesef olamaz.
40K fiyata bu modeli halen bazı laptop inceleyicileri öneriyor. Bu zaten milletin özgürlüğüne kalmış bir durum. Bunu bilmemeniz sizin sorumsuzluğunuz o da yetmemiş millet diyerek çoğul bir kitlenin adına da konuşmuşsunuz. Yani öyle bir tavır var ki güruhta Casper alanları toplayıp linç edeceksiniz neredeyse. Eleştirinin dozunu lütfen koruyalım.
Millet olarak genellemenize cellaalenmiş olabilirim. Ben tükenmişlik sendromuna veya gerçekleşmemiş kabullenmeye benzer yorumlar gördüğümde maalesef yanıtlamadan duramam.Hocam niye bu kadar celallendiniz anlamadın.
Millet casper diye rtx5060 laptop 42k ya almadı bunu hiç almazlar.
Eğer ilk çıkan rtx 5060 casper fırsat konusuna giderseniz bu donanımın lansman fiyatına satıldığını ilerde zamlanacağını fiyat olarak makul olduğunu ve ihtiyacı olanların almasını söyledim.
Ama millet casper a para verilmez ısınıyor almayın başınız ağrır diye tonla yorum yaptı.
Bende bunun üzerine bu konuda yılların firması Casper almayan adam daha yeni piyasaya giren Erazer markasına para vermez diye temkinli yaklaşır babında bu mesajı yazdım.
Umarım anlatabilmişimdir.
Not olarak alt seviye birçok markanın ürünün kullandım. Fiyatının 2 katı ürünlerden çok daha kaliteli ve uzun ömürlü çıkanlar oldu tamamen çöp olanlarda fp benim için vazgeçilmezdir.
Kimse Casper'ın yılların markası olduğunu düşünmüyordur bile ki Casper ilk kurulduğunda laptop satmadı sattığı laptoplarda toshiba kasalıydı diye hatırlıyorum. Asıl laptop konusunda baba marka Monster Türkiye'de. Sırf laptop odaklılar ama onunda sonunu Clevo kasalar getiriyordu neredeyse. Casper'ın en eski olduğu noktalar masaüstü setleri falan. Türkiye'de çoğu teknoloji markası köklü olsa da başarılı diyebileceğim bir pozisyonda değil yani tam markalaşmayı henüz başarabilmiş değillerdir. Erazer çok daha avantajlı zira dev var arkasında aslında Erazer çok daha büyük bir potansiyele sahip. Ama marka olarak diyorum modelleri bence çok ses getirecek halde değil. Monster var zaten şu an aynı işlevi gören Türkiye'de. Haliyle ucuz fiyatlandırma ile tutunmayı denediler de ne kadar başarabildiler emin değilim.Bende bunun üzerine bu konuda yılların firması Casper almayan adam daha yeni piyasaya giren Erazer markasına para vermez diye temkinli yaklaşır babında bu mesajı yazdım.
Aynı şekil düşünüyoruz burada.Not olarak alt seviye birçok markanın ürünün kullandım. Fiyatının 2 katı ürünlerden çok daha kaliteli ve uzun ömürlü çıkanlar oldu tamamen çöp olanlarda fp benim için vazgeçilmezdir.
Casper eleştirileri ayrı konu da G870 eleştirisi yapan kitlenin en büyük sıkıntısı karşı görüş gelince salmaması. Yani konuyu hayat memat meselesi haline getiriyor, oysa ben orada sadece görüşümün farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Yani mevzuyu bir düşünce, bir görüşten, bir yorumdan, taşırıyorlar. Başlıyorlar teknik meseleleri saymaya ne teknik biliyorsa artık her şeyi atıyor bir de mübarek elinde dosyalarca benchmark sonuçları var. Mühendislik meselelerine falan taşıyorlar daha da ileri gidiyor benchmark atmaya çalışıyor falan ama bilmiyor ki o cihazı ben kullanıyorum. Adam kesinlikle sanki bir hasım gibi davranıyor. Ya diyorum ki ben bu cihazı uygun fiyata aldım ve 4060 başka bir cihaz alamıyordum isterse %25 düşük performans versin yani beni kapsamıyor bu. Bunu bir türlü anlatamadım aynı paraya adam inatla evime sokmam bilmem ne ? Ya banane sen ister sok ister sokma. O benchmark skorları ile yani teknik verileri arkalarına alarak durumu illa ki şovlaştırıyorlar ya hep aynı taktik. Konuyu illa ki kişiye indirgiyorlar. Ben model içinde tutmaya çalışıyorum konuyu adam illa kişisel mesela haline getiriyor. Yani G870 eleştiren kitle o yönden diğer laptopları eleştiren kitleden net çizgilerle ayrılıyor. Bak sen öyle değilsin mesela tebrik ediyorum. Son zamanlarda da Erazer'a geçmiş durumda bu kitle Allah Erazer kullanan ve donanımarşivi üyelerine sabır versin. Dua etsinler ki yine forum yöneticileri müdahale etti yoksa itiraf ediyorum donanımarşivi bu konuda en sıkıntılı forumlardan biriydi. Sadece G870 eleştirseydiler şu an ceza yemezlerdi o kişiler.Hocam niye bu kadar celallendiniz anlamadın.
Millet casper diye rtx5060 laptop 42k ya almadı bunu hiç almazlar.
Eğer ilk çıkan rtx 5060 casper fırsat konusuna giderseniz bu donanımın lansman fiyatına satıldığını ilerde zamlanacağını fiyat olarak makul olduğunu ve ihtiyacı olanların almasını söyledim.
Ama millet casper a para verilmez ısınıyor almayın başınız ağrır diye tonla yorum yaptı.
Bende bunun üzerine bu konuda yılların firması Casper almayan adam daha yeni piyasaya giren Erazer markasına para vermez diye temkinli yaklaşır babında bu mesajı yazdım.
Umarım anlatabilmişimdir.
Not olarak alt seviye birçok markanın ürünün kullandım. Fiyatının 2 katı ürünlerden çok daha kaliteli ve uzun ömürlü çıkanlar oldu tamamen çöp olanlarda fp benim için vazgeçilmezdir.
hocam sicaklik ve fps degerleri hala elinizdeyse rica edebilir miyimBöyle bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz da böyle bir şey yok. Hani dediğin şey ancak ve ancak gelişmiş ülkelerde bir ihtimal olur onunda sebebi herkes 5070 5080 laptop alabilecek seviyeye gelmiştir ondan. İsim isim veremem ama bu algıyı oluşturan güruhu çok yakından takip ettiğimi söyleyebilirim. Forumun kurucusu da durumun farkına vardı da Allah'tan gereken cezayı verdi çoğuna bu güruhta. Öncelikle sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle böyle bir varsayıma varmak akıl işi değildir. Hadi siz neyse de sağdan soldan duydukları eleştiriler ile konu açanlara şahit oldum ve bu inanın büyük mağduriyetlere sebep oluyor. Konu açılıyor, konu benim modelimle ilgili ve kullanmışım yani ama deneyimim sizin güruh yüzünden çöp oldu diyebilirim. Sıcaklık değerlerini paylaşıyorum teknik verisi var elimde cihazın ama hala bildiğini söylemeye devam ediyor bu şahıslar çünkü onlar deneyimleme kavramını katlettiler yerine söylemleri tercih ettiler veyahut kusurlu ürünleri. Alkışlayanda gördüler mi deme keyiflerine. Tabii bu da yetmedi marka kayırma mı dersin ? Sırf marka kayırmadan her modele aynı muamele ile bakan mı ? Çeşit çeşit. Hani olayı o kadar ileriye taşıdınız ki eskiden forumlarda bir ürünün incelemesi 2 3 ay sonra gelirken model daha piyasaya sürülür sürülmez öneriliyor veya önerilmiyor. Bu tarz mesajların geleceği maalesef olamaz.
40K fiyata bu modeli halen bazı laptop inceleyicileri öneriyor. Bu zaten milletin özgürlüğüne kalmış bir durum. Bunu bilmemeniz sizin sorumsuzluğunuz o da yetmemiş millet diyerek çoğul bir kitlenin adına da konuşmuşsunuz. Yani öyle bir tavır var ki güruhta Casper alanları toplayıp linç edeceksiniz neredeyse. Eleştirinin dozunu lütfen koruyalım.
Taa ne zaman paylaştım, oyun koltuğu hediyeli kampanya idiŞu fiyatlara artık erazer garaj falan paylaşmayın. Sıcak fırsatları trollemeyin