DeSouzab
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
21:30Saat kacta aldin
21:30Saat kacta aldin
Bomboş bir yorum bu yeni bir ürün, inceleme ne için var? yeni ürün nasıl diye değil mi? biz incelemelerimizde papağan kullanmıyoruz ki ortalıkta varolanları tekrarlasın"Erazer cihaz yanıyor, fanlar uçuyor"
agzina saglik hocam erazer 44k filan etmez eder diyen varsada yanlı konusuyordurÜslup falan yerde ama yazayım yeniden.
Silinen konuda yazdığımın aynısını yazıyorum ve arkasındayım sözümün.
Bahsigeçen konunun açıldığı vakit Lenovo loq 13450hx Rtx 5060 modeli 47bin tl idi. Linki bıraktım.
Aradaki 3 bin tl farkla ne alıyordum bakalım. Milattan kalma 4 performans çekirdekli 12mb önbellekli 210h yerine 6 performans çekirdekli 20mb önbellekli 13450hx alıyordum.Ki hala kendi websitesinde 24mb önbellek yanlış bilgisi var.
https://www.intel.com/content/www/u...-12m-cache-up-to-4-80-ghz/specifications.htmlERAZER Deputy 15 P1 MD62764 Core 5-210H 16GB 1TB RTX5060 15.6" 144Hz FHD FreeDOS Oyuncu Laptop
ERAZER Deputy 15 P1 MD62764 Core 5-210H 16GB 1TB RTX5060 15.6" 144Hz FHD FreeDOS Oyuncu Laptop, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
250nit 45ntsc panel yerine 300nit 100srgb gysnc panel alıyordum.Intel® Core™ i5-13450HX Processor (20M Cache, up to 4.60 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ i5-13450HX Processor (20M Cache, up to 4.60 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
180 watt adaptör yerine 245watt adaptör alıyordum.
Ve erazer yerine lenovo alıyordum.
İncelemeden çıkacak hiçbir sonuç da bu verileri değiştirmeyecek.4p corelu cihaz da bir zahmet ısınmasın yani.
Deputy p 60 alcaktim almadim gerçekten kötü bir modeldi lenovo alcaktim loq onuda almadim tamam legion lenovanin mükemmel bir modeli arkadaşım var kullanan gerçekten cok iyi ama loq lenovonun yüz karasdır bana göre anakart yanmasından tut isinma degerlerine kadar belki deputy 15 p1 loqtan daha iyi? Ve erazeri cok küçümsüyorsun sadece deputy p 60 modeli patladi ki onuda o kadar ucuza sattilar en azindan adamlar degerine gore satiyorÜslup falan yerde ama yazayım yeniden.
Bahsigeçen konunun açıldığı vakit Lenovo loq 13450hx Rtx 5060 modeli 47bin tl idi. Linki bıraktım.
Aradaki 3 bin tl farkla ne alıyordum bakalım. Milattan kalma 4 performans çekirdekli 12mb önbellekli 210h yerine 6 performans çekirdekli 20mb önbellekli 13450hx alıyordum.Ki hala kendi websitesinde 24mb önbellek yanlış bilgisi var.
https://www.intel.com/content/www/u...-12m-cache-up-to-4-80-ghz/specifications.htmlERAZER Deputy 15 P1 MD62764 Core 5-210H 16GB 1TB RTX5060 15.6" 144Hz FHD FreeDOS Oyuncu Laptop
ERAZER Deputy 15 P1 MD62764 Core 5-210H 16GB 1TB RTX5060 15.6" 144Hz FHD FreeDOS Oyuncu Laptop, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
250nit 45ntsc panel yerine 300nit 100srgb gysnc panel alıyordum.Intel® Core™ i5-13450HX Processor (20M Cache, up to 4.60 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ i5-13450HX Processor (20M Cache, up to 4.60 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
İncelemeden çıkacak hiçbir sonuç da bu verileri değiştirmeyecek.4p corelu cihaz da bir zahmet ısınmasın yani.
Turuncuyu botlar burayı da kurucusu bitirecek sana verdiği cevaba bak. Alışmış çoluk çocuğa yazdıklarından olgun biri olduğunu bile anlamıyor.Merhaba Abdullah hocam, öncelikle severek takip ediyoruz. Forumun kurulduğu aylardan beri üyesiyim.
Kendi adıma konuşmak gerekirse, Erazer Deputy P60 MD62748-R32 cihazı 2 haftaya yakın kullandım ben, bu markayı deneyimledim yani. Çok ucuz almama rağmen sorunlarından dolayı iade etmek zorunda kaldım. Bu da aynı kasaya ve iç dizayna sahip bir cihaz olduğu için, diğerinden yola çıkarak yaşadıklarımı yazdım, hatta somut fotoğraflar koymuştum. Sıcaklık değerleri, fan devri, gürültü seviyesi ve menteşenin yamuk montajlanması gibi. Performansda 100 dereceyi rahat görüyordu alet, eğlencede kullanmak zorunda bırakıyordu, bahsetmeyelim mi? Çıkardığı anormal yüksek sesi anlatmayalım mı? Yamuk montajlanmış ekran menteşesini göstermeyelim mi? Berbat hoparlöründen söz etmeyelim mi? Bahsettiğim model için, 2 saatlik inceleme videosunda cihaz TV de benzer yorumları yapmıştı. Dolayısıyla Erazer mimlendi, biz de kendimizce "dikkat" yorumlarımızı yaptık. Herşeye rağmen, donanım farkı ve onun P60 bunun ise 15 P1 olduğunu belirterek "bu aynı olmayabilir, kullananlar yorumlasın" diye not düştüm. Sadece ben değil forumun geçmiş konularında da "Erazer cihaz yanıyor, fanlar uçuyor" şeklinde onlarca yorum var. Forumun amacı da bu değil midir zaten, deneyimleri paylaşmak. Model bazında önyargılar elbette oluşacak, ucuz paralar gibi konuşuluyor fakat 40-50 bin lira bir çok kişinin 2 aylık maaşı, çöpe atma lüksümüz yok. Sizin videonuz bu versiyon için iyi bir referans olabilir, bekliyoruz fakat Erazer benim gözümde alınmaz bir model.
Şunu demeden de geçemeyeceğim, onlarca yorumun yazıldığı önceki konu neden silindi? Alanlar, önceki modelleri kullananlar, bu cihazı almak isteyenler kendi arasında tartışırken, bu hareket akıllara soru işareti düşürdü. Bir fırça da o konuyu silen admine gelmeli.
Saygılar, sevgiler.
Kıvırma, sen bunu yazdın yanına bir ton yalan şey yazdın. LOQ için de anakart yanma muhabbeti var satın alan yok fiyat düştükçe düşüyor. Sen neye eminsin de ciddi şekilde dönen bu muhabbete rağmen bu seriyi öneriyorsun? Biz aynısını yapsak ağzımıza edersinz.Üslup falan yerde ama yazayım yeniden.
Farklı imalarda bulunanlara tavrım aynen budur, ben sadece test eder test ile konuşurum... bu süreçte de dişimi sıkar iş etiğime laf uzatana da gerektiği şekilde konuşurum 1 takipçi kaybetmemek için onu bunu yalamadım hiçbir zaman ve bu 10 senedir böyle.Turuncuyu botlar burayı da kurucusu bitirecek sana verdiği cevaba bak. Alışmış çoluk çocuğa yazdıklarından olgun biri olduğunu bile anlamıyor.