🔥İndirim Erazer RTX5060 Laptop TEKRARDAN STOKTA !🔥 43.999₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O konu da hangi ahmak MUX Switch yok çöp demişti? o da var ulan o da. Adamlarla sponsorluğum yok sayenizde bedava reklam yapacaklar.

O kadar doldum ki bu cihaz hakkında bunlara Clevo de ismi az duyulmuş marka de tamam Allah yarınlar yokmuş gibi yerden yere vurur ve biliyor musunuz sebebi de yooook sağdan soldan bir şey duysunlar tamam.

Clevo'ya Victus'tan daha çok güvenirim Clevo dünya'ya fason üretiyor ciddi bir kronik sorunda bu sorun adamları mali krize bile sokar o kadar dikkat etmeleri gerekir. Bu çooook kaliteli anlamında değil Victustan daha çok tercih ederim.

O kadar doldum ki bu cihaz hakkında bunlara Clevo de ismi az duyulmuş marka de tamam Allah yarınlar yokmuş gibi yerden yere vurur ve biliyor musunuz sebebi de yooook sağdan soldan bir şey duysunlar tamam.

Clevo'ya Victus'tan daha çok güvenirim Clevo dünya'ya fason üretiyor ciddi bir kronik sorunda bu sorun adamları mali krize bile sokar o kadar dikkat etmeleri gerekir. Bu çooook kaliteli anlamında değil Victustan daha çok tercih ederim.
Abdullah Hocam biraz daha indirim için ihtimal var mı?

Konunun silindiğinden haberim bile yok, haksız olupta sizin kadar üste çıkmaya çalışan insanlar görmedim iğrenç yakıştırmalarınızdan tutun da insanlara verdiğiniz tamameeeeennnnnn yalan bilgilerinize kadar.

Beni bile paranoya ettiniz 41K fiyatı da ben yaptırdım takipçilerim alsın yararlansın diye sonra iptal ettirdim sizin yüzünüzden, sizin yüzünüzden insanlar daha da ucuza alma imkanını kaçırdım. SENİN AKSİNE MAKİNEYİ ALDIM VE KULLANDIM KONUŞMA SIRASI BENDE

Bir insan Victus kullanıpta şu makineye asla kötü diyemez ama duuuuur size daha sürprizlerim var.
Vallaha fırsat gitti bütçem 40 k idi bütçeye 4 k daha koydum suan mahcup durumdayım keske 41 e alabilseydim valla ama neyse sağlık olsun hocam driverlarin bazıları hata veriyormuş dediler sizdede oldumu acaba

Abdullah Hocam biraz daha indirim için ihtimal var mı?
Şuan hayır 11.11 için zor bela hepsiburadayı ikna etmiştim onu da sonra iptal ettirdim ama arada 1-2 satış kaçmış

Şuan hayır 11.11 için zor bela hepsiburadayı ikna etmiştim onu da sonra iptal ettirdim ama arada 1-2 satış kaçmış
abi indirim lazım acil bana ulaşırsanız sağlık raporumu kanıt atarım Durumumu anlatayım üniversite okurken araba çarpması sonucu boynumdan aşağısı felç kaldı hiç hareket edemiyorum. Glassouse ile herşeyi kullanabiliyorum engelli yardımcı cihaz ile internet oyun dizi film öyle vakit geçiriyorum çok şükür yardımcı olursanız indirim yaparsanız mümkünse çok dua ederim Allah razı olsun ilginiz için

Hocam ağzınla kuş dahi tutsan bazı insanlara yaranamazssın bu böyledir. Adam laptopu alırken aldığı fiyatın farkında bile değil onun kıyasını dahi yapamıyor. Konudaki cihaz kötü cihaz değil evet fakat illaki artısı eksisi olucak cihazın fiyatı ortada. Ha cihaz nasıl inan fikrim yok alıp incelemedim sabırsızlıkla incelemeni bekliyorum.

Evetttt testleri bitirdim. Kullanmadan deneyimlemeden cihazı kötüleyenlerin bir halt bilmediğini ortaya çıkartan bir test oldu yakında izlersiniz
Sipariş etmiştim bir nebze'de olsada rahatlattınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi icimi oyle bir rahatlattinki anlatamam kargoda yarin gelcek cok mutlu oldum sabirsizlikla bekliyorum
Siparişi ne zaman verdin sen?

Son düzenleme:
Hocam ağzınla kuş dahi tutsan bazı insanlara yaranamazssın bu böyledir. Adam laptopu alırken aldığı fiyatın farkında bile değil onun kıyasını dahi yapamıyor. Konudaki cihaz kötü cihaz değil evet fakat illaki artısı eksisi olucak cihazın fiyatı ortada. Ha cihaz nasıl inan fikrim yok alıp incelemedim sabırsızlıkla incelemeni bekliyorum.
Aynen o kadar, ben bu cihazı 50K iken paylaştım mı? yok 40K'lara düşünce paylaştım değil mi?

Bir marka "rakipleri" 50K'larda gezerken yüksek karlı iken youtubera reklam yaptırır değil mi? zaten 44K'ya düşen mal kendi reklamını kendi yapar bunların bunu anlayacak kapasitesi de yok utanmadan bana reklam iması yapıyorlar. Bunlara basit geliyor ama bunun insanın şerefine laf etmekten bir farkı yok. Diyorum ya dişimi sıktım şimdi sıra bende.

Sipariş etmiştim hiçbir nebze'de olsada rahatlattınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparişi ne zaman verdin sen?
dun Son ürünü aldım suan stoklar bitmisti yeni eklemisler qmqkargoya cok gec koyuyorlar benimki yarin gelir herhalde

eline bile almadığınız cihazı yarınlar yokmuş gibi kötüleyen

Merhaba Abdullah hocam, öncelikle severek takip ediyoruz. Forumun kurulduğu aylardan beri üyesiyim.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, Erazer Deputy P60 MD62748-R32 cihazı 2 haftaya yakın kullandım ben, bu markayı deneyimledim yani. Çok ucuz almama rağmen sorunlarından dolayı iade etmek zorunda kaldım. Bu da aynı kasaya ve iç dizayna sahip bir cihaz olduğu için, diğerinden yola çıkarak yaşadıklarımı yazdım, hatta somut fotoğraflar koymuştum. Sıcaklık değerleri, fan devri, gürültü seviyesi ve menteşenin yamuk montajlanması gibi. Performansda 100 dereceyi rahat görüyordu alet, eğlencede kullanmak zorunda bırakıyordu, bahsetmeyelim mi? Çıkardığı anormal yüksek sesi anlatmayalım mı? Yamuk montajlanmış ekran menteşesini göstermeyelim mi? Berbat hoparlöründen söz etmeyelim mi? Bahsettiğim model için, 2 saatlik inceleme videosunda cihaz TV de benzer yorumları yapmıştı.

Dolayısıyla Erazer mimlendi, biz de kendimizce "dikkat" yorumlarımızı yaptık. Herşeye rağmen, donanım farkı ve onun P60 bunun ise 15 P1 olduğunu belirterek "bu aynı olmayabilir, kullananlar yorumlasın" diye not düştüm. Sadece ben değil forumun geçmiş konularında da "Erazer cihaz yanıyor, fanlar uçuyor" şeklinde onlarca yorum var. Forumun amacı da bu değil midir zaten, deneyimleri paylaşmak. Model bazında önyargılar elbette oluşacak, ucuz paralar gibi konuşuluyor fakat 40-50 bin lira bir çok kişinin 2 aylık maaşı, çöpe atma lüksümüz yok. Sizin videonuz bu versiyon için iyi bir referans olabilir fakat Erazer bir çok kişinin gözünde alınmaz bir model.

Şunu demeden de geçemeyeceğim, onlarca yorumun yazıldığı önceki konu neden silindi? Alanlar, önceki modelleri kullananlar, bu cihazı almak isteyenler kendi arasında tartışırken, bu hareket akıllara soru işareti düşürdü. Bir fırça da o konuyu silen admine gelmeli.

Saygılar, sevgiler.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye