400tl bütçe termal macun önerisi

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
40
mx 4 mü almalıyım mx 6 new formül mü

videosu var mı youtube de merak ettim

mx 4 mü almalıyım mx 6 new formül mü
Hem 7800x3d hem 9800x3d ye MX 4 ve MX-6 Rev.4 sürerek test ettim. MX-6 nın kıvamı MX-4 e göre daha katı. Pump out olmuyor. Zaten yayamıyorsun bile. Her iki işlemciye X şeklinde sürüp bıraktım. MX-4 yanlardan taşmış. Mx-6 daha iyi duruyor. Hem yükte hem boşta Mx-4 e göre 3-4 derece daha serin tutuyor benim deneyimime göre

Hem 7800x3d hem 9800x3d ye MX 4 ve MX-6 Rev.4 sürerek test ettim. MX-6 nın kıvamı MX-4 e göre daha katı. Pump out olmuyor. Zaten yayamıyorsun bile. Her iki işlemciye X şeklinde sürüp bıraktım. MX-4 yanlardan taşmış. Mx-6 daha iyi duruyor. Hem yükte hem boşta Mx-4 e göre 3-4 derece daha serin tutuyor benim deneyimime göre
mx 6 new formül ü diyorsunuz sanırım ben daha once hepsi burada satıcısından aldım bildiğiniz beton geldi diğer kullanıcılarda yoğun bi kıvamda benim ki beton du direk :D mx 6 mi alayim diyorsunuz

mx 6 new formül ü diyorsunuz sanırım ben daha once hepsi burada satıcısından aldım bildiğiniz beton geldi diğer kullanıcılarda yoğun bi kıvamda benim ki beton du direk :D mx 6 mi alayim diyorsunuz
Satıcı hepsibura olandan aldım. Rev.4 olarak geldi.
Zaten Arctic in resmi sitesinde, yaymaya çalışmayın diye görselleri var. Ben denedim, topaklanıyor. X şeklinde yapıp, soğutucuyu monte ettim direkt, gerçekten memnunum.
5,4 GHz de oyunlarda 9800x3d %40-50 kullanımda 52-55 derece arası geziyor.

al arkana bakma
arasında fark yokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı hepsibura olandan aldım. Rev.4 olarak geldi.
Zaten Arctic in resmi sitesinde, yaymaya çalışmayın diye görselleri var. Ben denedim, topaklanıyor. X şeklinde yapıp, soğutucuyu monte ettim direkt, gerçekten memnunum.
5,4 GHz de oyunlarda 9800x3d %40-50 kullanımda 52-55 derece arası geziyor.
ya vallahi reisim temp 80derece hot spot 100 xfx210 rx6600xt kullanıyorum baydı ya sıcaklık

arasında fark yokmuş

ya vallahi reisim temp 80derece hot spot 100 xfx210 rx6600xt kullanıyorum baydı ya sıcaklık
Zaten bu Mx-6 yı laptoplarda ekran kartında kullananıp da memnun olan çok var. Video ve yorumları incelemeni tavsiye ederim.

arasında fark yokmuş

benim laptop 96 dan inmiyordu baymıştı, sonra bunu aldım 86 ya sabitlendi tüm yükte.

benim laptop 96 dan inmiyordu baymıştı, sonra bunu aldım 86 ya sabitlendi tüm yükte.
mx-6 dan 1 tık daha iyi

mx-6 dan 1 tık daha iyi
mx-4 , mx-6 , ve bunun aralarındaki fark çok az ama, soğutucu da önemli. Laptopsa kesin mx-6 veya kryonaut al. Masaüstüyse çok farketmez.

Geri