Yardım Corsair 4000D aldım ama 360mm radyatör desteği yokmuş

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,917
hacılar üstte radyatör desteği yokmuş bunu bilmeden gittik aldık kasayı nasıl yaparım bunu öne taksam sorun olur mu yok boru yukarda car curt mevzusundan

şuan ki kasam MSİ MAG 320R tamamen keyfi bir değişim oldu birde şuan ki kasanın önünde filtre yok birde ne bileyim corsairi sevdim panelin çıkma şeklini falan bende de 3lü corsair 220t fanı vardı kullanmaya bahane oldu 2k verdim kasaya fanlar bedavaya geldi

360mm desteği mevcut ama dediğiniz gibi ön tarafta. Bir sorun olmaz oraya takabilirsiniz.
Boruları aşağı takabiliyorsanız daha iyi tabi, olmuyorsa yukarıdan da gelebilir, iki montaj şeklinde de bir sorun yok.

360mm desteği mevcut ama dediğiniz gibi ön tarafta. Bir sorun olmaz oraya takabilirsiniz.
Boruları aşağı takabiliyorsanız daha iyi tabi, olmuyorsa yukarıdan da gelebilir, iki montaj şeklinde de bir sorun yok.
birde 3 lü bendeki fanlardan buldum aalyım diyorum soketler farklı malum set bozulmasın :D egzoz fanımda yok şuan başka taksam sırıtır gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde sp120 koysam deepcool fanları yerine sorun olmaz demi basınçları güzel geldi bana

Geri