9060 yerine ekran kartı önerisi

arkadaşa aldırdım 9060xt 16gb herşeyi yağ gibi akıp gidiyor bazı sorunlar çıkartmadı değil ama hallettik fps konusunda bir şikayet etmedi daha
Kanka bence yazılımsal değil ya donanımsal denk gelebiliyor ben 4 gün kullandım kartı her oyunumda crash yiyordum ondan önce 4060 vardı sorunsuzdu 8 gb diye o 9060 xt aldım 16 ama hiç bir oyunda 1 saate fazla dayanmadan crashliyordu bayagı ugrastım ama çözemedim en son iade ettim.

ben onu ne yaptıysam asla çözemedim bence oyundan kaynaklı başka hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum
Hocam oyun mu bozuk kasadan bişiler mi bozuk anlamadım paranoyak ettik beni resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bence yazılımsal değil ya donanımsal denk gelebiliyor ben 4 gün kullandım kartı her oyunumda crash yiyordum ondan önce 4060 vardı sorunsuzdu 8 gb diye o 9060 xt aldım 16 ama hiç bir oyunda 1 saate fazla dayanmadan crashliyordu bayagı ugrastım ama çözemedim en son iade ettim.
Hocam bende yeni almışken geç olmadan iade ediyim diye düşündüm ne yalan söyliyim

Şans işi biraz ya sıkıntılı kart baş ağrıtır

Hocam oyun mu bozuk kasadan bişiler mi bozuk anlamadım paranoyak ettik beni resmen

Hocam bende yeni almışken geç olmadan iade ediyim diye düşündüm ne yalan söyliyim
bilmiyorum hocam aynı işlemciyi kullanıyoruz lowlarımız benzer olmalı baktığınız zaman karşılaştırırız expo kapatıp deneyin belki sistem kararlı değildir
Ancak ben hala valoranta has bir durum olduğunu düşünmeye başlayıp çok kafa yormayı bırakmıştım Hatta valorantı 2 yıl önce bırakma sebebim de buydu tam olarak internet kafede bile micro takılmalar oluyordu oyunda şuanda oynamıyorum ama arada 1-2 dm atıp çıkıyorum okadar

Şans işi biraz ya sıkıntılı kart baş ağrıtır

bilmiyorum hocam aynı işlemciyi kullanıyoruz lowlarımız benzer olmalı baktığınız zaman karşılaştırırız expo kapatıp deneyin belki sistem kararlı değildir
Ancak ben hala valoranta has bir durum olduğunu düşünmeye başlayıp çok kafa yormayı bırakmıştım Hatta valorantı 2 yıl önce bırakma sebebim de buydu tam olarak internet kafede bile micro takılmalar oluyordu oyunda şuanda oynamıyorum ama arada 1-2 dm atıp çıkıyorum okadar
Kartın eski sürümüne geçeceğim expoyu da deneriz hocam olmadı iade edip geçebilirim. Valoyu bırakamam ama ya :d sırf onun için topladım sistemi :(

bu sıkıntıyı 9060 xt ye geçen çok kişide gördüm. %95 yazılımsal. Genelde nvidia kartlardan geçenlerde oluyor. Windowstan mı kaynaklı bilemiyorum ama format atmanın çözeceğini düşünüyorum.

Kartın eski sürümüne geçeceğim expoyu da deneriz hocam olmadı iade edip geçebilirim. Valoyu bırakamam ama ya :d sırf onun için topladım sistemi :(
sadece valo odaklıysan satıp eski kartlardan da alabilirsin. zaten işlemci odaklı bir oyun

2 tane sorum var hocam
igpu kapattın mı
tarayıcılardaki grafik hızlandırmayı açtın mı

2 tane sorum var hocam
igpu kapattın mı
tarayıcılardaki grafik hızlandırmayı açtın mı
Hocam igpu biosta bulamadım dgpu aktifti
,Brave kullanıyorum grafik hızlandırmayla alakası olduğunu düşünmedim o yüzden hiç ellemedim onu

igpu biosta

donanım hızlandırmayı kapat bravenin ayarlarında

igpuyu autoda bırakmayı dene
Hocam dediğim gibi igpu seçeneğini göremedim. Direkt biosta arama yaptım alt+f ile bulamadım yani.onun yerine dGPU vardı ve sanırım enabledaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,104
Üyeler
186,454
Son üye
ede46
Geri